реклама

реклама

Фото з архіву

Фото з архіву

Із 15 квітня у Черкасах стартує вже традиційний загальноміський конкурс «Оточи себе красою», який цього року проходитиме вчетверте. Його ініціатором виступає міський голова Сергій Одарич, залучаючи містян спільними зусиллями зробити наше місто гарним і охайним. Найбільш цікаві і привабливі проекти отримають від мерії Черкас цінні та корисні подарунки. Заявки на конкурс прийматимуть до 20 вересня, після чого відбудеться підбиття підсумків і відзначення переможців, інформує прес-служба МВК.

Начальник відділу дизайну міського середовища Оксана Поліщук наголосила, що конкурс «Оточи себе красою» – чудова можливість для всіх черкасців продемонструвати власні таланти, створивши атмосферу затишку довкола свого балкону, будинку чи офісу. Приємно, що з кожним роком рівень і якісне виконання поданих заявок істотно зростає. Людям стає не лише цікаво озеленити, уквітчати газон чи територію довкола свого балкону, будинку чи офісу, але й подбати про благоустрій – охайні бордюри, тротуарне покриття, освітлення тощо. До речі, на це конкурсна комісія також обов’язково звертає увагу.

— За роки, що існує конкурс, все більше людей прагнуть створювати атмосферу квітучого щастя довкола себе. Оскільки привабливе різнобарв’я зелених насаджень радує око і звеселяє серце не лише власнику газону, але й оточуючим, які проходять повз. Помітила, що таку квітучу естафету охоче переймають містяни, створюючи в своїх дворах, будинках, офісах справжні «оази краси», які живлять кожного гарним настроєм і атмосферою позитиву, – зауважила Оксана Миколаївна.

За її словами, прослідковується тенденція постійних учасників, які з кожним роком все більше удосконалюють і урізноманітнюють свої роботи. Хоча радує і зростаюча кількість нових, як від приватних домоволодінь, так і багатоповерхівок, які охоче подають свої заявки на конкурс.

Конкурс «Оточи себе красою», як і три роки поспіль, проходитиме у чотирьох номінаціях:

на краще оздоблення балкону або вікна;

• краще облаштування придворової території біля приватного домоволодіння;

• краще облаштування прибудинкової території багатоповерхового житлового будинку;

• краще облаштування території перед торгово-офісними та іншими громадськими будівлями.

До речі, у попередні роки, найбільше заявок на конкурс були саме у номінації з облаштування прибудинкової території поблизу багатоповерхового житлового будинку. Відзначимо, що на переможця чекає подарунок, який стане у нагоді усім мешканцям багатоповерхівки. А саме: дитячий майданчик чи елементи благоустрою двору (лавочки, альтанки, столики, спортивні турніки тощо), зважаючи  від потреби конкретного двору

Нагадаємо, що торік у конкурсі взяли участь близько півсотні черкасців. Цьогоріч організатори сподіваються, що збільшиться кількість поданих заявок від учасників, які представляють торгово-офісні приміщення, підприємства та інші громадські будівлі й установи. А також буде більше охочих позмагатись за звання господаря кращого балкону чи двору.

Серед головних призів конкурсу буде дитячий майданчик, різноманітна побутова та оргтехніка, елементи благоустрою (альтанки, лавочки тощо), інвентар для догляду за рослинами та чимало іншого.

Щоб узяти участь у конкурсі потрібно до 20 вересня подати заявку з реквізитами та фотографією свого вікна, балкону, двору, присадибної ділянки, прибудинкової території на адресу департаменту містобудування Черкаської міської ради: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36, кабінети 102, 106 або електронною поштою на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду .

Довідкову інформацію щодо конкурсу можна отримати за телефоном 45-71-62 або завітавши на особистий прийом до фахівця відділу дизайну міського середовища – щоденно з 10.30 до 12.30 у кабінеті 119 міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 федор принципиальный 11.04.2012 16:48
Дядя ВАСЯ братан мне нравится ход твоих мыслей так держать мы строили и любим наш город одурича и его пидлабузников на выход сегодня на митинге у АСТРЫ еще раз черкащане подтвердили о ссвоем недоверии залетному
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Дядя Вася 11.04.2012 15:27
Да хрен с вами себя оточишь!Город в порядок приведите,а потом этой профанацией занимайтесь.Понты для приезжих.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 федор принципиальный 11.04.2012 15:02
а почему одарич у себя в мошнах не отучиэ себя красой на личном примере
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100