реклама

реклама

З метою гідного відзначення Великодніх та травневих свят, в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», триває весняна акція з благоустрою міста Умані.

Уманським міським центром зайнятості укладено три угоди на проведення оплачуваних громадських робіт з благоустрою з підприємствами міста, відповідно до яких залучено 58 безробітних. Вони отримують заробітну плату за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Учасники акції активно впорядковують території вулиць, парків, алей, розчищають придорожні смуги, ліквідовують несанкціоновані сміттєзвалища, приводять у належний стан кладовища, братські могили, обеліски, пам’ятники загиблим воїнам, виконують інші роботи.

Варто відмітити, що на запрошення центру зайнятості попрацювати на благо рідного міста також і на безоплатній основі, з початку оголошення акції вже відгукнулися 56 безробітних.

Комунальні підприємства – організатори громадських робіт висловили подяку центру зайнятості за суттєву допомогу в благоустрої міста.

Загалом по області, станом на 6 квітня, в акції взяли участь понад 6,4 тис. осіб. Їхніми зусиллями було упорядковано 1356 територій парків, алей, скверів, 831 кладовищ, братських могил, обелісків і пам’ятників загиблим воїнам, 337 об’єктів соціальної сфери.

За необхідності, на час проведення робіт, центри зайнятості можуть надавати необхідний інвентар: мотокоси, бензопили, візки, лопати, граблі, мітли тощо.

Робота з приведення у належний стан територій населених пунктів Черкащини триває. Про це інформують у відділі організаційної та інформаційної роботи Черкаського ОЦЗ.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 українець 10.04.2012 20:20
Чергова совкова показуха. Краще б встановили пам'ятника чорносвитникам та розповідали про них учням, щоб ті знали чого їх родичі загинули від радянських катів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100