КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» готове дати гарячу воду жителям Південно-Західного мікрорайону, проте для безпечної подачі теплоносія потрібно, щоб всі мережі були відремонтовані. Адже у ПЗР мережі «Черкаситеплокомуненерго» закільцьовані з ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно».

2136191 Про це повідомляють на підприємстві.

– Ми приносимо вибачення споживачам, але ми не можемо забезпечити подачу теплоносія з розірваними мережами «Черкаської ТЕЦ». Система закільцьована. Ми на сьогодні провели повністю ремонт наших мереж і готові до роботи. Частині мікрорайону гаряча вода подана. Але щоб подати всім, очікуємо на завершення ремонтних робіт з боку «Черкаської ТЕЦ», – зазначив директор КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась.

Керівник підприємства інформує: У «Черкаської ТЕЦ» було 54 пориви, більшість були ліквідовані, але ще залишаються пориви і додалися також два нових.

– Закільцьованість мережі вимагає, щоб усі абсолютно пориви були ліквідовані з обох боків, тоді можемо подати гарячу воду. А виходить, що наші мешканці заручники ситуації. Можемо лише сподіватись на швидкий ремонт з боку партнерів. Чому ми справилися швидше? Думаю, що як комунальне підприємство, ми багато уваги приділяємо стану мереж і тому в нас менше поривів, – зазначив Павло Карась.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #5 Звпчайний 10.08.2019 16:09
Дійсно від ТЕЦ-невідомість повна щодо гарячої води.Можна уявити рівень(підкресл юю-саме рівень керівництва) якщо навіть ... Карась може йому дорікати.Про жителів-взагалі...вважають що не існують.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 197 24.06.2019 08:16
Павло Карась відбріхується, чого не може подати теплу воду на один з найбільших мікрорайонів Черкас, але при цьому готовий розказувати Смілі, як їй жити - бо Красику, бачте, у Верховну Раду захотілося?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 язон 23.06.2019 22:46
Карась хотя бы объясняется с людьми. Я на Зелёной жду от ТЭЦ обещаной с 21 июня горячей воды. Сколько ждать - неизвестно. Паны с ТЭЦ считают ниже своего достоинства давать разъяснения потребителям, за счёт которых жируют.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 ЮЗР 23.06.2019 19:37
Подключайте ЮЗР до ТЕЦ!!! А Карасю накуй в Днипро до других рыб 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Необходимо 23.06.2019 16:40
Директора предприятия , срочно уволить и больше никогда ни к каким должностям этого бездаря и близко не подпускать , только грузчиком или дворником .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100