реклама

реклама

Члени автомобільного клубу і стритрейсинг-клубу Черкас разом із працівники черкаського туристично-інформаційного центру зібрали на території колишнього авторинку в Дахнівці 50 мішків сміття.


– Попередньо ми розмістили відомості про акцію в соціальних мережах, але, на жаль, черкащани не відгукнулися. Мабуть, вирішили не марнувати недільний вихідний. Але ми – оптимісти, тому власними силами теж непогано впоралися, – розповів голова ГО «Автомобільний клуб Черкас» Андрій Яроменко.

Директор Туристично-інформаційного центру Світлана Неухацька розповіла, що для акції заздалегідь придбали пакети для сміття та рукавички, які таки знадобилися:

– Чого тільки ми не знайшли! Пляшки пластикові та скляні, цілі гори дитячих підгузків, обгортки від презервативів, серветки, одноразові тарілки, тисячі поліетиленових пакетів… От і назбиралося цього «добра» аж 50 мішків по 160 літрів кожен. Тепер тут чисто. Можна приїздити з дітками, гуляти, – зазначила вона.

Вивозити сміття взявся голова ОСН «Дахнівка» Микола Мирза. Учасники акції сподіваються, що тепер тут не смітитимуть або принаймні серйозно замисляться перед тим.

– Із культури жителів починається бренд міста, про який ми останнім часом активно говоримо. Якщо Черкаси прагнуть знову стати туристичним містом, курортом, як за часів СРСР, треба щось міняти у свідомості людей. Ось ми прибрали ділянку, а чи існує гарантія, що, скажімо, через тиждень чи місяць тут буде чисто? Це запитання риторичне, – робить висновок Світлана Неухацька.

Автомобілісти та фахівці з туризму запевняють, що на майбутнє мають «наполеонівські» плани. Прибирання занедбаних ділянок міста вони планують зробити доброю традицією, що поверне Черкасам охайний вигляд, інформує прес-служба Черкаського міськвиконкому.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 козарьянский 17.04.2012 11:00
Цитую О.ЧУПРИНА:
Задоволення від результату і самої праці на свіжому повітрі.Самосвідомість черкащан відроджується.Зовнішній вплив нам не потрібен.

А КАК ЖЕ ИНИЦИАТИВА ПЕРСПЕКТИВНОГО КАНДИДАТА В ДЕПУТАТИ ЖУКОВСКОЙ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 О.ЧУПРИНА 14.04.2012 20:59
Задоволення від результату і самої праці на свіжому повітрі.Самосвідомість черкащан відроджується.Зовнішній вплив нам не потрібен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Вася 13.04.2012 19:45
Респект и уважуха!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100