реклама

реклама

Слідчим відділом Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 164 КК України, а саме злісне ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів), вчинене особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею).

alimenty-

В ході досудового розслідування встановлено, що 40-річний чоловік, будучи раніше судимим згідно вироку Золотоніського міськрайонного суду за ч. 1 ст. 164 КК України, та згідно рішення Золотоніського міськрайонного суду Черкаської області зобов'язаним сплачувати аліменти на утримання сина аліменти в розмірі ¼ частин всіх видів заробітку щомісячно, але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку/ Однак чоловік, діючи умисно, злісно ухиляється від сплати  аліментів, не надав жодної матеріальної допомоги на утримання сина, на облік  до Золотоніського міськрайонного центру зайнятості не став, в результаті чого заборгованість по аліментам на утримання неповнолітньої дитини становить – 62449,68 гривень.

Обвинувальний акт направлено до Золотоніського міськрайонного суду, чоловіку загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин або арешт на строк від трьох до шести місяців, або обмеження волі на строк від двох до трьох років.

Про це повідомляє Золотоніська місцева прокуратура.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100