реклама

реклама

Попри вчорашнє запевнення розглядати заяву про забезпечення позову у відкритому слуханні, суддя Гаращенко прийняв рішення про одноосібний розгляд. Про це обуреним містянам та депутатам Черкаської міськради повідомив головуючий суду, передає кореспондент сайту vikka.ua.

Як і напередодні, в стінах Черкаського адмінсуду зібралось кількадесят жителів міста. Ті прийшли, аби донести Феміді кричущу ситуацію, що склалася в місті з тарифами на обслуговування багатоквартирних будинків.Разом з людьми знаходяться депутати Черкаської міськради Олександр Згіблов, Володимир Гриценко та Олександр Радуцький.

6686987229757243524987314288344782847082496n

Нагадаємо, вартість їх утримання зросла подекуди втричі. Кілька днів тому заяву про забезпечення позову подав обранець Олександр Радуцький. У ній клопотав про призупинення розпорядження мера Анатолія Бондаренка, яким він ветував рішення міськради про скасування результатів конкурсу управителів багатоквартирних будинків.

Однак сьогодні ані спікер суду, ані головуючий не змогли відповісти присутнім, коли по часу суддя Гаращенко розглядатиме заяву.

"Це свідоме нехтування законом, – зазначив адвокат Валерій Макєєв. – Адже це резонансна справа, у якій ідеться про життєдіяльність міста, про людей, які вимушені платити за тими величезними тарифами. А таке переховування суду в ній неприпустимо".

Натомість спікерка суду Алла Руденко переконує: всі дії служителів Феміди врегульовані законодавчо. За законом, суддя має право розглядати подібні заяви як у відкритому, так і в закритому режимі. А дії мітингарів називає тиском на суд.

До зали, в якій зібрались невдоволені люди, продовжують підходити містяни. Кажуть: сидітимуть тут до того моменту, поки їм не повідомлять про результати розгляду. Навіть якщо їхній візит до суду затягнеться до вечора.

реклама

Коментарі  

 
-5 #3 Skepitik 19.07.2019 15:07
Макєєв! А зробіть ще й хліб безкоштовним, а може й ковбасу! Кілограм деяких ковбасочочок в акурат за місяць за квартиру заплатити!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Свидетель 19.07.2019 13:27
Вже розглянуто. Позов задоволено. Рішення виконкому про призначення єдиного управителя скасовано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Каркар 19.07.2019 12:54
"Феміда розгляне «тарифний» позов Радуцького закрито"

Ви що, ще не прокинулись?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100