Щоб посилити співпрацю з черкаською компанією-виробником високоякісних мінеральних солей, у місті відбулася зустріч підприємців з світовим трейдером. На зустрічі обговорювали розвиток хімічної галузі, обмінювалися досвідом щодо покращення бізнес-середовища.

Один з ініціаторів приїзду найбільших світових трейдерів до Черкас – місцева компанія Chemical Elements. Виробничі потужності компанії її співвласник Ілля Леоненко перевіз з Донецька в Черкаси декілька років тому. Нині компанія запустила нове виробництво і вирішила познайомити з ним іноземців.

IMG_20190719_103723

– Ми познайомили іноземців з новими продуктами для подальшого виробництва на світових ринках. Делегація представників Kirsch Pharma – світового трейдера сировини преміум-класу – приїхала з офісів Німеччини, Барселони, Сінгарупу і Шанхаю. Усі ці колеги зацікавлені в придбанні продукції з метою продажу в світі, – сказав у коментарі «Прочерку» Ілля Леоненко.

Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко привітав іноземних гостей, розповів про місто, зокрема, про його вигідне географічне розміщення, розповів про історію міста, торкнувшись саме складової розвитку хімічної галузі, подякував бізнесу за вклад в розвиток міста та за створення робочих місць. Мер зауважив, що Chemical Elements забезпечив роботою понад 70 черкащан, більшість з яких мають вищу і середню освіту. Тільки торік компанія перерахувала до місцевого бюджету понад два мільйони гривень.

– Загалом допомога влади в тому, щоб не заважати, – сміється мер. – У цілому, приємно, що переїхала компанія з Донецька саме в місто Черкаси. Окрім цієї компанії, у нас в Черкасах працюють представництва відомих в світі промислових компаній, таких як німецькі «Графія» і «ММ Пекеджинг», французької «Разек», словацької «Геліос», чеської «Світондейл», мексиканської «Грума».

IMG_20190719_110725

– Наша продукція це високочисті спеціалізовані мінеральні солі. Ми вже сьогодні постачаємо сотні тон за кордон, а наша ціль десятки тисяч тон продукції на десятки мільйонів євро. Це велика робота. Ми розвиваємо виробництво і нам треба було показати, що досягнуто сьогодні, – каже співвласник Chemical Elements Ілля Леоненко. – Якщо сьогодні працює 70 осіб, то через два роки хочемо, щоб ця цифра досягла двохсот. Всю продукцію намагаємося робити з української сировини. Звісно, доводиться і з закордону брати деяку сировину.

Іноземці зазначили, що співпрацюють з українським виробником через те, що довіряють партнеру, знайомі з ним, але головне – отримують високу якість продукції. Сьогодні Україна відома насамперед як країна, що експортує сільськогосподарську продукцію, поряд з тим з іншою українською продукцією в світі погано знайомі. Тож якраз одне з завдань сьогоднішньої зустрічі і було знайомство з високотехнологічною продукцією мінеральних солей.

IMG_20190719_110534_1

До слова, іноземці з декілька днів перебування в Черкасах вже встигли побачити черкаський Дніпро, ознайомитися з туристичною привабливістю міста і висловлювали ряд захоплених відгуків щодо «зеленого міста».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100