Голова обласної організації Народного Руху України Юрій Громовський відкликав представників своєї політичної сили з виборчих комісій. Про це сьогодні, 13 жовтня, повідомив координатор спостереження за виборами від громадянської мережі «ОПОРА» в Черкаській області Микола Макуха.

Громовський на обласній партійній конференції БЮТ

Громовський на обласній партійній конференції БЮТ

– З часу формування територіальних виборчих комісій відбулося близько 8 замін їх керівного складу. Зокрема, цікавими є дії Народного Руху України, де голова обласної організації пан Громовський відкликав двох членів комісії з міської ТВК і двох членів комісії з обласної виборчої комісії. Але, наскільки нам відомо, він тепер йтиме під 9-им номером у списку партії «Батьківщина» в обласну раду. Якщо співставити ці факти, то ми бачимо, що очевидно був політичний торг. Була також застосована технологія, яка використовується, щоб зняти більшість і керувати. Бо ТВК на цих виборах грають ключову роль. Вони приймають основне рішення про визнання переможців.


реклама

Коментарі  

 
-1 #5 Кронос 14.10.2010 09:27
Громовский продал Народный рух ради теплого места в горсовете. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Альона 13.10.2010 22:14
Юрій Дмитрович не перший день в політиці. За моїм розумінням спарвіжній політик - служить своїй меті. Статути, за великим рівнем мало різняться. Якщо Громовський бачить, що Батьківщина , зокрема на Черкащині, спроможна саме сьогодні на більше - то своїм досвідом, він тільки наблизить особисту, я переконана, благородну мету. А Батьківщина, зайвий раз довела, що в цих перегонах багаті статки не вирішують порядковмий номер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Сміх та й годі 13.10.2010 19:01
ця Опора починає дратуватии своїм всовуванням носа куди не треба. самі то ви хто і що корисного зробили????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Олексій 13.10.2010 18:42
А чому він відкликав чотирьох представників з місцевих ТВК?
Чому йде у дев'ятому списку "Батьківщини"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Костянтин Штукалюк 13.10.2010 15:37
Юрій Дмитрович дуже порядна людина, нашим місцевим політикам потрібно багато чому в нього повчитися! Він ніколи не був замішаний в брудних моментах....і повірте мені не буде. Його можна тільки поважати, а от підозрювати в чомусь НЕ СМІЙТЕ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100