реклама

реклама

Частинка Франції у Грушківці – лісівники встановили на території садиби Грушківського лісництва Кам’янського лісгоспу зменшену копію знаменитої Ейфелевої вежі.

1

Про це інформує обласне управління лісового та мисливського господарства.

Місцеві жителі та відвідувачі вже звикли, що на території цього лісництва можна побачити чимало незвичайних «родзинок» – це і вічнозелений тризуб із самшиту, й великі шахи, й цікаві дерев’яні скульптури, а віднедавна ще й Ейфелева вежа. Її висота – сім метрів. Вона має три поверхи, ліфт, який рухається, та освітлення, – усе, як у паризької «залізної пані», саме так її називають парижани. Єдина відмінність – на грушківській вежі майоріє жовто-блакитний прапор.

«Робота лісівника клопітка й відповідальна, ліс потребує щоденної турботи про нього, але в той же час він і надихає творити красу навколо. Цьогоріч у травні Ейфелева вежа відзначила 130-річчя, і ми вирішили таким чином вшанувати одну з найбільш впізнаваних споруд світу», – говорить ініціатор встановлення вежі, лісничий Грушківського лісництва Сергій Могила.

Тож якщо у вас на даному етапі немає змоги, – не переймайтеся, адже не обов’язково летіти за тисячі кілометрів за романтикою до Парижа. Можна просто завітати до Грушківського лісництва Кам’янського лісгоспу, де панує власна чарівна атмосфера лісової казки з присмаком Парижа.

65458507_340047400222903_5459779533529939968_n

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100