реклама

реклама

34-житель села Михайлівка, що на Звенигородщині, отруївся грибами. Зараз чоловік знаходиться в Звенигородській центральній районній лікарні. Про це «Прочерку» повідомила завідувач відділу епіднагляду та профілактики неінфекційних захворювань ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр» Світлана Нікітюк.

240px-Kleiner_Waldchampignon-1

Подія сталася 9 серпня, коли чоловік назбирав в прилеглому лісі печериці лісові і повечеряв ними. Опісля йому стало погано, почалася загальна слабкість, нудота, зросла температура, і вже згодом він втрапив до лікарні. Спершу чоловіка поклали в інфекційне відділення, але дізнавшись, що він їв гриби, перевели до реанімації. Стан середньо важкості. На сьогодні людині вже краще.

Всього з початку року області зареєстровано сім випадків отруєння дикорослими грибами з дев’ятьма потерпілими. А це 7 дорослих і двоє дітей. Це були мешканці міста та села.

Якщо це був початок року, то отруєння були обумовлені вживанням консервованих грибів. Вочевидь серед їстівних цих грибів були й отруйні. У травні червні пішли отруєння грибами нового сезону.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100