AE2A579C-D50A-46F5-9C31-6BE4391071CA_cx1_cy20_cw56_w1023_r1_s 13 серпня о 16:45 із села Степківка Уманського району рятувальники отримали повідомлення від мешканки одного з будинків про те, ще до її оселі заліз плазун. Жінка також повідомила, що, крім неї, в будинку є діти, які дуже налякані.

Для надання допомоги на місце виклику прибули рятувальники з 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини та оглянули оселю. За першими ознаками рептилію ніде не було видно. Про це повідомляє УДСНС України в Черкаській області.

Жінка показала співробітникам ДСНС, у яку щілину міг заповзти плазун та дозволила рятувальники розібрати підлогу. Саме там і знаходився 30-сантиметровий вуж, який рятувальники відловили та потім відпустили до лісового масиву.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Перехожий 15.08.2019 16:00
Цитую 101наш-911західний:
Скільки вам років, діду? :lol: :lol: :lol:
Ви досі не в курсі, що "пожежників" вузької спеціалізації давним-давно немає?

Я вже в такому віці, що добре розібрався у всіх перепетіях служби цивільного захисту. І твердо знаю, що піротехніки ніколи не будуть діставати котів з дерев, а водолази гасити пожежі. Але є "універсальні солдати" - працівники так званих пожежно-рятувальних частин, які в теорії повинні вміти все. Колись керівник київської муніципальної рятувально служби розповідав, що їхня служба здатна реагувати на 18 видів надзвичайних ситуацій, замітьте не на 30 чи 130, а лише 18. А тепер є пожежно-оятувальні частини, які здатні реагувати на всі. Тепер питання, де того пожежного-рятувальника вчили ловити змій, а якби то була чорна гадюка і вона його вкусила? З таким підходом ДСНС буде скоро боротися з пацюками.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 101наш-911західний 15.08.2019 10:08
Цитую Перехожий:
А пожежники вже тепер і серпентологи? Як сказав класик: "Нет предела человеческому совершенству"

Скільки вам років, діду? :lol: :lol: :lol:
Ви досі не в курсі, що "пожежників" вузької спеціалізації давним-давно немає? А є досить непогано реформована за західним зразком система РЯТУВАЛЬНОЇ служби, яка, окрім гасіння пожеж, займається порятунком на воді, зніманням котів з дерев, діставанням таких як ви корів із ям і сільських погребів, відловом диких тварин, що забрели у місто (і відловом таких от вужів і решти гадів, навіть ліквідацією гнізд ос і шершнів) випилюванням постраждалих із розбитих в ДТП автомобілів іт.п. А сапери цього підрозділу - ще й пошуком, вивезенням і "утилізацією" вибухонебезпечн их предметів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Перехожий 15.08.2019 09:13
А пожежники вже тепер і серпентологи? Як сказав класик: "Нет предела человеческому совершенству"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 :::::::::: 15.08.2019 08:37
Як можна жительку села в Уманському районі назвати "Черкащанка"?!
Коли вже думатиме, перш ніж заголовки тулить?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100