реклама

реклама

Sergiy-Rudik У соцмережах вчора поширили рішення касаційного адміністративного суду, згідно з яким нібито мають скасувати протокол ЦВК про результати виборів в окрузі №198. Тож чи доведеться переможцю по округу Сергію Рудику знову боротися за перемогу?

– Наскільки я знаю, в один і той же день Верховний суд виніс два взаємовиключні рішення. Одне рішення про те, що ЦВК діяла правомірно. А тепер ось про необхідність скасування рішення ЦВК. Розумієте, такий собі Юрій Кармазін дає в пресу не фінальні рішення, а проміжні, і, користуючись правовим невіглаством більшості, пускає сенсацію. Коли апеляція скасовує те чи інше рішення, він мовчить, і так до наступного разу. Тож мені видали посвідчення нардепа, а тепер починається черговий етап судових перипетій. І це поширене в мережі рішення – теж проміжне. Тепер чекаємо апеляційне рішення. Розумієте, якби я сам не брав участь в процесі, то теж плутався б, – зазначив Сергій Рудик у коментарі "Прочерку".

67925791_2343801382324348_2705841126035685376_n

Натомість тепер каже, що готовий зі своїм досвідом, здобутим на практиці, вступати на третій курс юридичного факультету і отримувати чергову вищу освіту.

– Виходить, та сторона, як це називається, зловживає правом. Вони оскаржують будь-який крок, щоб затягти процес. Мету опонентів мені важко зрозуміти. Будь-який перерахунок голосів нічого не дає. Ми це вже побачили. Адже кількість голосів виходить та сама. Навіщо тоді вони це роблять? Це не оскарження моєї перемоги, а оскарження дій окружної, а тепер вже і центральної виборчої комісії. А мені постійно треба тримати руку на пульсі судових подій замість того, щоб займатися проблемами округу. Можливо, мене таким чином намагаються загнати в якусь фракцію чи зробити більш лояльним до якогось питання? Поки не розумію… – зауважує Сергій Рудик.

реклама

Коментарі  

 
+5 #3 ДВК 14.08.2019 17:55
Наразі погано відображаються результати, на сайті ЦВК не можливо побачити підсумки голосування по ДВК, де відбулась фальсифікація
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Фокуси 14.08.2019 17:52
Для Сміли під час ХОЛОДНОЇ ЗИМИ нічого не зробив, а результат по Смілі самий високий. Звідки високий результат міг вирости.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 А може, все просто? 14.08.2019 16:22
А що тут сильно незрозумілого?
Може, хтось із "дуже потрібних" не протовпився у ВР десь по іншому округу?
Якщо на 198-у вибори визнати недійсними і організувати перевибори - цей "дуже потрібний" матиме право балотуватися тут, бо кандидати можуть бути зовсім інші.
Тьотя від КомЗе, яка все це затіяла разом з Кармазіним, може й сама пролетіти (у Черкасах так вже було з тими, хто Булатецького посунув), але дати зайти іншому - швидше за все, його якраз і пришлють по лінії КомЗе, щоб надійно пройшов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100