реклама
Sucurity Police

реклама

У липні у Черкасах та області придбали 140 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $27 тис.

Черкаси липень

Сума витрат минулого місяця в регіоні склала $4 млн. Найпопулярнішою маркою було Renault, яких зареєстрували 27 авто на суму $400 тис. Також попитом користувалися Toyota і Kia, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.

У B-класі лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan MCV. Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. Серед автомобілів E-класу найбільше продажів отримала Toyota Camry. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Kia Sportage, який виявився найпопулярнішим серед усіх класів

Загалом, минулого місяця українці придбали 7,6 тис нових автомобілів. Це на 19% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Кількість придбаних за місяць позашляховиків перевищила 5 тис авто. Легковиків купили вдвічі менше – 2,5 тис.

Нагадаємо, у першому півріччі в Черкасах та області зареєстрували 800 нових автомобілів. На покупку цих машин витратили $22 млн.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Дональд Трамп 20.08.2019 07:21
А где "Мерс" бондаренко ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ееее 19.08.2019 23:55
а що це за "ка**пський ваз" , такі великі патрійоти купляють, і чого взагалі цю " ка**пурщіну "можна досі придбати на территорії України ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100