реклама

реклама

В одному із сіл Чигиринського району двоє молодиків вчинили незаконне заволодіння автомобіля ВАЗ-2109, який залишили на околиці села. Чоловіків затримали відразу після вчинення кримінального правопорушення за місцем проживання. Зловмисникам оголошено про підозру.

Chugurun_2

До Чигиринського відділення поліції із заявою про незаконне заволодіння авто звернувся житель одного із сіл району. Заявник розповів, що під час спілкування з двома односельчанами у них виник конфлікт, під час якого чоловіки сіли в його автомобіль та поїхали в невідомому напрямку.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП України в Черкаській області.

Chugurun_3

Під час проведення розшукових заходів, правоохоронці знайшли автомобіль на околиці села. Зловмисників поліцейські відшукали за місцем проживання, їх затримано в порядку статті 208 КПК України.

На даний час чоловікам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100