реклама

реклама

Представники регіональних друкованих засобів масової інформації та місцевого телебачення ознайомилися з сервісом призначення пенсії в «одне відвідування» на пресконференції в головному управлінні Пенсійного фонду України в Черкаській області.

DSC_0797_1

Начальник головного управління Фонду в Черкаській області Світлана Зінник поінформувала, що сервіс призначення пенсії в «одне відвідування» є однією зі складових частин системи надання послуг у сфері пенсійного забезпечення в електронній формі («Е-ПЕНСІЯ»), що реалізується Пенсійним фондом України. Впровадження такої системи спрощує взаємодію громадян із Пенсійним фондом України, дозволяє зменшити витрати часу осіб, які звертаються за призначенням пенсії, забезпечує максимально комфортні умови для отримання послуг, не виходячи з дому.

Журналістам розповіли, що потрібно зробити, аби скористатися сервісом, та яких правил необхідно дотримуватися. Під час заходу фахівці Фонду продемонстрували на прикладі, як працює сервіс та відповіли на запитання медійників щодо особливостей користування вебпорталом, термінів подання необхідних документів, доступності сервісу для осіб із інвалідністю та особливостей призначення пенсії в регіоні.

DSC_0814_3

Довідково. Послуга з дистанційної подачі документів працює з початку серпня. Протягом цього часу на Черкащині нею скористалося 17 осіб.

Загальна кількість пенсіонерів усіх категорій в області – 406 557 осіб. Упродовж 2019 року призначено пенсію 13 641 особі.

Про це повідомляє головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100