З цим барельєфом сусідить ресторан "Боттічеллі"

З цим барельєфом сусідить ресторан "Боттічеллі"

Анонсоване обласною владою на сьогодні, 15 жовтня, відкриття у Черкасах у сквері коло Палацу одружень пам’ятника Василю Симоненку переноситься на невизначений термін.

Швидше за все, це пов’язано із дебатами навколо того, хто саме є ініціатором встановлення та виготовлення пам’ятника Поету. У понеділок, 11 жовтня, міський голова Черкас Сергій Одарич заявив, що він разом з однодумцями замовив виготовлення скульптури приватним чином, без бюджетного фінансування. Водночас, ОДА поширювала інформацію про намір відкривати пам’ятник Василю Симоненку за участі губернатора Сергія Тулуба. Захід було передбачено в офіційних планах облдержадміністрації на сьогодні.

Джерела «Прочерку» повідомляють, що насправді замовником (власником) пам’ятнику є… колишній голова Державної податкової адміністрації Юрій Ткаченко. А можливість відкрити пам’ятник Поетові надавалась губернаторові і очільнику обласної Партії регіонів у обмін на лояльність до ресторану «Боттічеллі». Пристрасті навколо законності побудови літнього майданчику ресторану, який пов’язують з колишнім головним податківцем Черкащини, кипіли у Черкасах весною-літом. Найбільше обурювався сусідством ресторану з барельєфом Василя Симоненка голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #4 Звенигора 16.10.2010 13:16
Цитую Кронос:
Сквер Симоненко за "Молодежкой" поддерживаю!!

От тільки редакції "Молодіжки" у ЗАГСі вже немає два роки. А якби й була - то Симоненко ЖОДНОГО ДНЯ НЕ ПРАЦЮВАВ У ЦІЙ БУДІВЛІ. Його "Молодіжка" була на розі вулиць Хрещатик і Смілянська.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #3 Кронос 16.10.2010 12:08
Сквер Симоненко за "Молодежкой" поддерживаю!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Черкащанин 15.10.2010 20:11
Було б смішно,якби не було гірко :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100