реклама

реклама

Восени 2019 року пів мільйона учнів 1-11 класів з усієї України стали учасниками безкоштовної інтернет-олімпіади від освітнього проєкту «На Урок». Зокрема, у конкурсі брало участь близько 2000 дітей з міста Умань та Уманського району. Загальна кількість учасників олімпіади на Черкащині налічує 28 000. Цікаво, що деякі імена зустрічаються серед переможців олімпіади значно частіше.

dety-3 Про це пише Сайт міста Умань.

В Уманському районі найвищих результатів у конкурсі досягли учениці з іменами Вікторія та Анастасія, а по Україні «найрозумнішими» є Дем’ян та Євангеліна.

«Згідно з нашою статистикою, найбільшими розумниками та розумницями олімпіади по Україні стали Дем'яни: вони закінчили олімпіаду з найвищим середнім балом ― 85,37. За ними з мінімальним відривом ідуть Тихони. "Найрозумніші" ж імена серед дівчат ― Євангеліна та Злата», ― зазначається на сайті проєкту «На Урок».

За результатами осінньої олімпіади 2019 середній бал Уманського району складає 78,7. Найактивнішими вчителями є Тарасюк Тетяна (Уманська ЗОШ №11), Перепелиця Валентина (Уманська ЗОШ №14), Олійник Наталія (Уманський НВК ЗОШ І-ІІІ ст. №7-колегіум) та Зозуля Тетяна.

Найвищі показники знань продемонстрували такі школи Уманщини та міста Умань:

1. Дмитрушківська загальноосвітня школа;

2. Уманський НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №7-колегіум;

3. Уманська ЗОШ І-ІІІ ступенів №5;

4. Полянецька ЗОШ І-ІІІ ступенів;

5. Паланська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Щосезонні діджитал-олімпіади «На Урок» (naurok.com.ua) проводяться з 16 предметів та пропонують новий підхід проведення конкурсів. Завдання конкурсу перевіряють не тільки знання предмету, а ще й ерудицію та креативність. По проходженню діджитал-олімпіади кожен учасник та вчитель отримує нагороди.

«Українці звикли до традиційного формату олімпіад: коли найкращі учні конкурують між собою та їдуть в інший навчальний заклад або місто. Натомість «На Урок» запропонував новий підхід: узяти участь у змаганні може будь-який учень, незалежно від шкільних оцінок та місця проживання», ― зазначили організатори інтернет-олімпіади.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100