реклама

реклама

Патрульні м. Черкаси отримали інформацію, що на вулиці Смілянській нетверезий чоловік має намір сісти за кермо автомобіля Renault Master. Прибувши на місце виклику, виявили 39-річного черкащанина, який мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

thumbnail-tw-20190603144623-1700

Інспектори провели профілактичну бесіду, натомість чоловік сів за кермо автомобіля і розпочав рух, повідомляє патрульна поліція Черкаської області.

Його зупинили. Водію запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння на що — він відмовився у присутності двох свідків.

Коли ж на правопорушника складали протокол за статтею 130 КУпАП, той дістав із кишені грошові кошти і намагався покласти їх до кишені патрульного.

Врешті решт, дві купюри по 200 гривень, залишив на задньому сидінні в службовому автомобілі. За пропозицію неправомірної вигоди чоловіка було затримано.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала даний факт. Зараз водію загрожує не лише адміністративна відповідальність за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, а й кримінальна — за пропозицію неправомірної вигоди службовій особі.

Відео можна переглянути ТУТ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100