З 1 січня у кінотеатрах по всій Україні розпочнеться показ фільму «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке», який відзнято за підтримки Державного Агентства України з питань кіно та Міністерства Культури України.

Hell_Khor_A1_RGB-3932 Творці фільму готові продемонструвати його і в найвіддаленіших населених пунктах країни, пише «Козацький край».

«Є багато мешканців у таких районах, де кінотеатрів великих немає, але є можливість показати картину у БК або ще десь. Тому звертаюся: компанія «2016» та компанія «Юкрейніан Фільм Дистриб’юшн» готові вирушити у будь-який куток України для показу Різдвяної казки «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» з метою популяризації українського кіна. Щоб люди, які не можуть дістатися до центрів, мали змогу побачити ПЕРШУ українську козацьку казку (не плутайте з дитячим кіно. Це саме казка!). Ми готові привозити казку у районні центри. Продюсери, виконавці, автор сценарію, режисер готові приїжджати та презентувати казку. Звертайтеся! Бо дуже багато запрошень з Європи, ми ж хочемо й вам показати, але не тільки у великих містах. Умови дуже смішні. Пишіть нам в коменти або у месенджері» – звертаються творці фільму з офіційної сторінки у фейсбуці.

Тим часом автор сценарію, казкар з Умані Сашко Лірник емоційно звернувся до прихильників своєї творчості: «Ну от. Тепер уже офіційно і точно. Погнали поширювати і записуватись на перегляди в кіно. Ну, і друзів агітуйте. Бо соромно буде одночасно нити про те, що «українського кіно немає» і не піти на першу українську козацьку Різдвяну казку в час Нового року і Різдва. Замість ідіотських російськомовних шоу із тупими аніматорами, краще на канікулах піти всією родиною на комедійний козацький героїчний Різдвяний фільм за моїм сценарієм. Це той сценарій, який я не віддав знімати в Москву. За величезні гроші. Хотів, щоб Україна мала своє українське кіно. Ну от. Маємо!»

c98c87957a63df5ac364105d7edb887a

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Де показ буде? 28.11.2019 18:49
Цікаво, "Мультиплекси" в Любові і Дніпро-Плазі покажуть, чи тільки кінотеатр "Україна"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 *-US-* 27.11.2019 15:55
Чим більше українського кіно - тим менше російського мотлоху на наших екранах!
Вітаю творчу команду із завершенням зйомок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100