Затриманий за підозрою в замаху на депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва і вбивстві його 3-річного сина – родом з Черкас. 20-річного снайпера звати Андрій Лаврега.

c95fbd97bf664a36b2dec23fa11456b3w1023r1s

Про це сайту vikka.ua стало відомо з особистих джерел.

Лаврега служив у 8 окремому батальйоні «Аратта». Це виданню Obozrevatel підтвердив заступник командира Української добровольчої армії (УДА), командир 8-го окремого батальйону «Аратта» Андрій «Червень» Гергерт.

Гергерт розповів, що Андрій Лаврега з позивним «Тихий» був бійцем батальйону до 1 червня цього року.

«Сміливий, відповідальний хлопець, один із найкращих снайперів на цій війні. Не по роках талановитий, розумний. Він був нагороджений державною нагородою з рук президента Порошенка. Неймовірний хлопець, з якого, якби не ця ситуація, треба було брати приклад. Якщо вже й з ним це трапилося – почав стріляти в центрі міста, – то справи зовсім кепські. У мене зараз серце кров'ю обливається», – сказав командир.

Він додав, що відсутність статусу у добровольців, які повертаються з війни, відсутність заходів з їхньої соціалізації може штовхати цих людей на злочини.

Зазначимо, у Києві увечері 1 грудня невідомі обстріляли автомобіль «Range Rover» депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва. В результаті замаху від поранення в голову загинув 3-річний син депутата Олександр.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Перехожий 03.12.2019 18:18
Ну якщо село Хижниці Лисянського району в Черкаській області то хіба він Черкащанин.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 меморі 03.12.2019 12:02
Дитина, що пішла на фронт, убиває геть безневинну дитину - це страшний Знак Неба для всіх нас. Як двері, що зачинилися перед Януковичем, як молодий гвардієць, що упав під час інавгурації Порошенка. Закривайте кран своєї ненависті! Ви вже перепилися нею! Є час розкидати каміння, але настає час збирати каміння. Біблія каже правду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Перехожий 03.12.2019 10:17
З такими "талантами" хлопчина може до суда не дожити
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 стабилизец 03.12.2019 10:02
вот раздули. мало рисованных богов. создали себе живых богов-депутатов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100