реклама

реклама

Прокуратурою Черкаської області 3 членам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 4 ст. 321 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

133123_g(1) Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило троє мешканців м. Чигирин Черкаської області, з грудня 2018 року до 11.06.2019, на території м. Черкаси та м. Сміла займалися злочинною діяльністю, пов’язаною з придбанням, зберіганням з метою збуту та збутом наркотичного засобу – метадону, психотропної речовини – амфетаміну та пігулок, які містять в своєму складі сильнодіючі лікарські засоби – димедрол та зопіклон.

Діяльність організованої групи припинена працівниками прокуратури області та ГУНП в Черкаській області.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 307 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна, санкцією ч. 4 ст. 321 КК України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Пресслужба прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100