Черкаський окружний адміністративний суд 13 грудня задовольнив позов "відкликаних" депутатів і зобов'язав Черкаську окружну виборчу комісію припинити ініціативу щодо відкликання депутатів Скорика, Чорнобіль, Цегвінцевої та Шадловського.

index

По Косяку позов задоволено частково: заборонено оголошувати про його відкликання.

Окружком виконав його рішення, повідомив на сесії голова окружкому Владислав Юрченко, інформує кореспондент «Прочерку».

Нагадаємо, 30 березня на підприємстві «ТЕМП» відбулися громадські збори щодо відкликання п’ятьох депутатів Черкаської міської ради з опозиційних фракцій, які перед цим прийняли пропозиції міського голови щодо працевлаштування. Йдеться про Альону Цегвінцеву, Тетяну Чорнобіль, Максима Шадловського, Віталія Косяка та Максима Скорика. Після цього розпочалася тривала боротьба в ТВК та судах щодо правомочності відсторонення депутатів.

реклама

Коментарі  

 
+4 #1 Смехота 13.12.2019 11:47
Знаючи юридичну складуову процесу відкликання (а вона так прописана, що депутата відкликати просто не можливо у законний спосіб) то стидоба і позор тим юристам, адвокатам що працювали на стороні відкликання і запевняли у її успішності.

А Згіблову з ПВД - то урок що теба вміти працювати з обраними депутатами, а не ломати їх у власних потребах. Нічого без Одарича не можуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100