реклама

реклама

Метою візиту народного депутата на Канівщину стало привітання місцевих мешканців з наступаючим святом Перемоги, а також вивчення їх проблем. Урочистий і святковий настрій жителям сіл Пекарі, Хмільна,Гамарня, Литвинець, Яблунів, Синявка створювали артисти зі столиці, що прибули з Києва на запрошення Богдана Губського. Особливої урочистості в місцевих Будинках культури, де збиралися громади сіл, надавала церемонія вручення прапора Перемоги, що був встановлений на Рейхстазі в травні 45-го. Точну його копію на прохання фахівців виготовив і презентує місцевим громадам, ветеранським організаціям, музеям патріотичної слави, школам народний депутат України Богдан Губський.

92 – річний Ветеран Великої Вітчизняної війни з села Гамарня Федір Петрович Войцехівський – один з небагатьох визволителів, який дожив до сьогоднішнього дня. Дідусь пройшов усю війну,визволяв міста Росії, Білорусії, України. Тому прапор Перемоги для нього – святий, а цьогорічний День Перемоги  завдяки подарунку нардепа  тепер відзначатиме разом з сельчанами  по – особливому.

А прапор Перемоги, подарований нардепом в селах Синявка та Литвинець займе своє почесне місце в музеях бойової слави, які урочисто відкриватимуть у  цих селах 8 травня.

В деяких селах народний депутат – не вперше. Наприклад, в тому ж  Литвинці свого часу відкривав комп’ютерний клас, допомагав місцевій громаді. Тепер завітав не лише привітати литвинчан зі святом, а й вивчити їх проблеми.

Як виявилось, проблем в цих селах вистачає.

– У тих селах, де я побував вперше, не можна не відзначити вкрай поганий стан соціально – економічного розвитку. Дороги жахливі – мабуть, в часи Великої Вітчизняної війни були кращі… Я уважно вислухав людей, зафіксував усі проблеми, та планую взятися за їх вирішення  якнайшвидше. Тож основним моїм завданням на найближчі роки має стати допомога мешканцям маленьких сіл – вони мають відчувати себе щасливими громадянами України з належними умовами проживання, - підкреслив народний  депутат Богдан Губський.

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Марія 08.05.2012 16:23
Бідний Бодя! В Драбівський район вже не їде і Чонобаївський теж. Кинули хлопчика на гроші. Тепер срочно треба "задобрити" інших. Драбів, Чорнобай - гуд бай!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Онука ВЕТЕРАНА 08.05.2012 16:15
А коли до нас на Драбівщину?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Иван 08.05.2012 12:41
Флаг Вам в руки і відчувайте себе щасливими Громадянами. Цинизм , жлобство господин народний депутат!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100