реклама Делікат

06 - 08 грудня 2019 року у місті Дніпро відбувся V Всеукраїнський конкурс студентського та учнівського музичного мистецтва «Дніпровські хвилі». Учні Черкаської дитячої музичної школи №1 ім. М.В. Лисенка  прийняли участь у цьому конкурсі в номінації академічний вокал Гладкій Ірина Лауреат 1 ступеню та Токова Анастасія Лауреат 2 ступеню класу викладача Ірини Варавіної, концертмейстер Леся Рябоконь, також Гладкій Ірина Лауреат 2 ступеню в номінації фортепіано клас викладача Світлани Рудковської.

 

Засновником Конкурсу є Національна всеукраїнська музична спілка. Співорганізатором Конкурсу виступає Дніпровська регіональна організація Національної спілки композиторів України та Управління культури і мистецтв департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради. Конкурс проводиться за підтримки Міністерства культури України.

изображение_viber_2019-12-09_14-10-10

Всеукраїнський конкурс академічного студентського та учнівського музичного мистецтва «Дніпровські хвилі» спрямований на виявлення талановитої молоді, яка має нахил до написання музичних творів, підвищення виконавської майстерності в галузі фортепіанної, духової, народно-інструментальної, вокальної, вокально-інструментальної музики та музики для струнних інструментів.

В рамках всеукраїнського конкурсу «Дніпровські хвилі» відбулася науково-методична конференція провідних викладачів України, в якій прийняла участь завідувач відділу хорового та сольного співу Черкаської ДМШ № 1 ім. М.В. Лисенка Варавіна Ірина Миколаївна та  концертмейстер Рябоконь Леся Петрівна, вони отримали сертифікат за професійну участь  у конференції.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100