Депутат обласної ради від партії «Відродження» Євгеній Клімов під час сьогоднішньої сесії закликав свого «колегу», міського голову Черкас Анатолія Бондаренка допомогти спортивному клубу «Гепард» із облаштуванням вентиляції у приміщенні закладу.

Клімов – Чому я звертаюся до Анатолія Васильовича як до «колеги»? Тому що він останнім часом не пропускає жодної сесії обласної ради, і вже час називати його «колегою», – пояснив Євгеній Клімов. – У нього навіть є своє робоче місце.

Нагадаємо, Анатолій Бондаренко – колишній депутат обласної ради, голова обласної організації ВО «Батьківщина» – партії, яка має представництво в облраді.

– Переймаючись проблемами області, Анатолій Васильович забуває про місто Черкаси, і жителі Черкас мають звертатися в Умань по допомогу, – зазначив уманчанин Євген Клімов. – При цьому дає депутатам поради, вказівки.

Євгеній Петрович повідомив, що до нього звернулися батьки дітей, які тренуються в спортивному клубі «Гепард» в м. Черкасах (вул. 30 років Перемоги, 22) з проханням допомогти облаштувати вентиляцію у спортивному залі, де займаються боротьбою.

За словами батьківського колективу, вихованці СК «Гепард» беруть участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях, де відстоюють честь рідного міста та неодноразово здобували призові місця. Незважаючи на високі досягнення юних спортсменів та представництво міста Черкаси на всеукраїнському та міжнародному рівнях, діти вимушені тренуватися в підвальному приміщенні без належної системи вентиляції. Всі витрати, пов’язані з ремонтом даного приміщення, забезпечення інших потреб спортивного клубу повністю здійснюється батьками. Громадяни неодноразово зверталися до Черкаської міської ради з проханням допомогти облаштувати вентиляцію у спортивній залі, та отримували відмови.

Депутат Клімов попросив міського голову втрутитися в ситуацію та розглянути можливість облаштування вентиляції у залі спортивного клубу «Гепард».

Коментуючи цю ситуацію, депутат облради від ВО «Свобода», директор департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міськради Сергій Воронов зазначив, що, відповідно до Бюджетного кодексу, міська влада не має права фінансувати приватні установи, а спортклуб «Гепард» є саме приватною установою.

У відповідь Євгеній Клімов запропонував міській владі допомогти залучити для допомоги юним спортсменам приватних спонсорів.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Юстас 21.12.2019 15:04
Клімов!!! Ти де живеш??? Який гепард??? .... Ще є пенсіонери.. А ще є інваліди
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100