реклама

реклама

a50052a9d7d52e0c755d37331cdf9c03 У листопаді чотири дні поспіль підрядна організація “Свій лад” здійснювала превентивну обробку доріг Черкас від ожеледиці. За це з міського бюджету отримала 1,6 мільйона гривень.

Про це у відео на своїй сторінці у “Фейсбук” повідомляє начальник управління вуличної інфраструктури Сергій Отрешко.

За його словами, департамент ЖКК Черкаської міської ради та відповідно підрядник отримали офіційний прогноз від Черкаського обласного гідрометцентру про ожеледь та ожеледицю на дорогах Черкас жовтого рівня небезпечності. Йшлося про прогноз з 26 по 28 листопада.

– Що мав робити департамент ЖКК, маючи такі прогнози? Не витрачати кошти, сподіваючись, що лихо нас омине і якось все буде добре, а потім, не дай Бог, відшкодовувати вартість пошкоджених авто, або ще гірше - людського здоров’я? Чи вжити заходів, що передбачені технічними правилами ремонту та утримання дорожньої мережі в зимовий період, тобто зробити превентивну обробку? - наголошує чиновник.

За його словами, протягом 4 діб, за виключенням ночі 29 листопада, коли мінусової температури не фіксували, підрядник обробляв дороги для запобігання утворенню ожеледиці.

Аби порівняти вартість на зимове прибирання доріг наводить приклад Вінниці т(лише у 1,5 рази більша за площею), де до 21 грудня лише на дорожню сіль витратили 10 мільйонів, а 21 грудня оголосили закупівлю ще на 15 мільйонів.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #3 Гнать вас УСІХ! 31.12.2019 15:29
Одарич теж був не "білий і пухнастий", але влучно вгадав із визначенням того, що після нього до влади у місті прийдуть справжні ... :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Абрек 31.12.2019 10:45
Суцільна брехня і вкрадені гроші!!! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Петрович 30.12.2019 21:18
"протягом 4 діб, за виключенням ночі 29 листопада, коли мінусової температури не фіксували, підрядник обробляв дороги для запобігання утворенню ожеледиці" Думаю, що це не важко перевірити, чим обробляли, яка техніка, хто і коли працював? Тюрма і воші.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100