реклама

реклама

Торік послугами обласної служби зайнятості скористалися 1129 безробітних з числа військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції та операції об’єднаних сил, з них 141 особа з інвалідністю. Допомогу по безробіттю отримували 1056 учасників АТО (ООС).

У-2019-році-фото Про це повідомляють у Черкаській облдержадміністрації з посиланням на інформацію відділу статистики та прогнозування ОЦЗ.

За сприяння обласної служби зайнятості у 2019 році отримали роботу 342 учасники АТО (ООС), з них 25 осіб з інвалідністю. Майже 40% учасників атовців працевлаштували на місця робітників з обслуговування, експлуатації, складання устаткування та машин, 16% стали кваліфікованими робітниками з інструментом, 15% – на місця що не потребують спеціальної підготовки, 9% – на місця керівників (менеджерів), професіоналів та військовослужбовців, 7% працюють у сфері торгівлі, послуг, 13% – на інші професії.

У 2019 році до громадських та інших робіт тимчасового характеру залучено 63 особи із числа учасників АТО (ООС).

Для забезпечення відповідності професійно-кваліфікаційного рівня вимогам роботодавців, професійне навчання за направленням обласної служби зайнятості проходили 74 учасники АТО (ООС), у т.ч. 7 осіб з інвалідністю.

У-2019-році-фото-1

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100