реклама

реклама

Військовослужбовця-контрактника Руслана Насальського, який загинув 5 січня поблизу населеного пункту Павлопіль Волноваського району на Донеччині, поховали вчора у рідному селі Фурманка, що на Уманщині.

60c07cc5311683d99eaf88596ae0809e

За словами представників Уманського військкомату, які цитує сайт Уманської РДА, Руслан Насальський з дитинства мріяв стати захисником Батьківщини. Після закінчення школи він здобув будівельну спеціальність в Уманському ПТУ. А у віці 18 років підписав контракт на службу в Збройних Силах України. Війну Руслан зустрів у складі 17-ої окремої танкової бригади. На його долю випали запеклі бої літа 2014 року, страшна Ілловайська трагедія та багато інших непростих бойових операцій. У 2016 році хлопець був зарахований до списків 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону, в якому дослужився до головного сержанта розвідвзводу. Побратимами він характеризувався як безстрашний воїн, який ніколи не ховався за чужими спинами та сміливо виконував поставлені бойові завдання.

За заслуги перед Батьківщиною сержант Насальський відзначений багатьма нагородами, серед яких – «За доблесть і звитягу».

Бійцеві було 24 роки, у нього залишилися мати, молодша сестра, дружина та троє маленьких дітей.

Розділили біль невимовного горя з родиною у день поховання керівник апарату Уманської районної державної адміністрації Наталія Сиротюк, голова районної ради Оксана Супрунець, депутати районної ради, сільські голови, керівники служб та установ району, представники військкомату, військової частини, де служив воїн, учасники АТО, волонтери, делегації з усіх куточків Уманщини. Жителі рідного для загиблого Руслана села Фурманка зібралися на похороні чи не в повному складі.

6b4b7a7f2a7414e96109caf8183a5a59

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100