реклама

реклама

Працівники різних служб з'ясовують обставини конфліктної ситуації за участю хасидів та місцевих жителів в Умані, пише «Українська правда».

um-696x439

46 Зазначається, що за наказом глави Нацполіції Ігоря Клименка працівники різних служб вирушили на Черкащину, аби з‘ясувати обставини конфліктної ситуації.

Вони разом із керівництвом обласної поліції перебувають в Умані. Серед завдань, які поставив голова Нацполіції представникам групи, - встановлення причин та обставин конфлікту між місцевими жителями і хасидами та надання правової оцінки діям місцевих правоохоронців.

У поліції зазначають: "На цей час встановлено, що інформація в мережі Інтернет про те, що в лікарню з тілесними ушкодженнями звернулися четверо хасидів, не відповідає дійсності.

Представникам Нацполіції такі дані у лікарні не підтвердили. Також із заявами про вчинення правопорушень у зв’язку з конфліктом між місцевими жителями та хасидами ніхто не звертався".

У неділю ряд ЗМІ з посиланням на Yeshiva World News повідомили, що в п'ятницю в Умані близько 30 чоловік з ножами і палицями напали на євреїв, які перебували біля могили рабина Нахмана.

Правоохоронці, які прибули на місце події, нібито не намагалися допомогти, а тільки спостерігали. Як писали ЗМІ, в результаті інциденту чотирьох постраждалих євреїв доставили до найближчої лікарні.

Видання також опублікувало фото нібито з місця події.

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 Брехуна хоч покарають? 13.01.2020 11:56
Окремим пунктом роботи поліції має стати виявлення і покарання того, хто розповсюдив брехню в Інтернеті!
Yeshiva World News відомий як відверто проросійське видання, але ж автором брехливої публікації був явно хтось із "тимчасово уманських". І вирахувати його не важко - особливо по куту фотозйомки з кімнати, де він живе.
Не покараєте по Закону за брехню одного - вигадка нових побрехеньок продовжиться!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 не дивує 13.01.2020 10:39
Мало кто витримає коли сіхади свою дупу витирають не бумагою , а просто об косяк дверей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100