реклама

реклама

80 майданчиків з 211 вже з металевими контейнерами для негабаритного сміття. До весни надавач послуг з вивезення великогабаритних та ремонтних відходів планує виготовити та встановити аналогічні на решті майданчиків.

Черкащанка

Черкащанка Анна зі своїм маленьким сином Сашею принесли на майданчик величезний пакет сміття. Кажуть: назбирали під час новорічних свят.

- Мені здається, що це чудова ініціатива, встановлювати такі контейнери, - говорить жінка. - Бо у нас біля майданчика для твердих побутових відходів постійно накидана купа негабаритного сміття, зокрема й брудного. І його розносять люди, тварини, або просто вітром по території. А так воно буде принаймні в одному місці.

Аня живе поруч з майданчиком на Хрещатику,130. Свій пакет з негабаритом разом із сином викинула вже у металевий контейнер, який в цей час встановлювали працівники “Управлінської компанії “Нова якість “Благоустрій”.

IMG_20200114_125029

Водій навантажувача Анатолій Фурман розповідає, що за пів години до їхнього приїзду, працівники компанії зачистили місце від сміття. Та вже коли сюди привезли ставити контейнер, на майданчику з’явилася нова купа.

- Трактор із нашими людьми пів години тому як зібрав сміття по цьому маршруту. Поки ми приїхали - тут знову відходи, - говорить Анатолій. - Якщо люди не лінитимуться і складатимуть його в наш металевий бак, то навколо буде чисто. Ми ж частіше будемо чистити його, аніж раз на тиждень.

За словами засновника групи компаній “Нова якість” Андрія Бортника, щодня у місті з’являється по 3 такі контейнери. До кінця зими планують встановити такі на всіх майданчиках.

- Ми мали виконати ці роботи, згідно інвестиційної угоди до договору, протягом трьох років на 144 майданчиках, які були затверджені спочатку. Але ставимо завдання закрити потребу в контейнерах до кінця зими, аби вже з настанням весни та комфортних погодних умов провести благоустрій майданчиків, - говорить Андрій Бортник.

a1f463fb-aac6-4cb5-a237-90a587eb47f9

Окрім того це дозволить максимально механізувати процес, аби в майбутньому збільшити частоту прибирання майданчиків та знизити вартість послуги.

Нагадаємо, Андрій Бортник повідомляв на одному із засідань сесії міської ради, що їхнє підприємство готове взяти участь у конкурсі на поводження з побутовими відходами, зокрема й твердими. За його словами, нинішній тариф на вивезення ТПВ завищений і “Нова якість “Благоустрій” готова вивозити усі типи відходів за ту ж суму, яку черкащани нині платять лише за ТПВ. Так, для мешканців багатоповерхівок тариф складає понад 24 гривні, а для приватного сектору - більше 31 грн. з особи.

Про це інформують в "Новій якості".

реклама

Коментарі  

 
+4 #10 Корейко 18.01.2020 12:13
Даже я до такого не мог додуматься 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #9 шНобель 17.01.2020 10:41
Треба усі сміт'єві контейнери у місті перевести у статус "контейнер для негабариту" і можна ще у три рази піднімати ціну за вивіз "негабаритного" сміття. :lol: :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #8 юра 16.01.2020 17:44
Ця стаття з фото, :o :o може бути чудовим доказом в суді, що насправді вивозиться звичайне побутове сміття, а рахунки виставляють зі стелі і не за ту послугу. Послуга з вивезення побутового сміття містянами вже оплачена, а бортник вимагає за неї заплатити ще раз, а це звичайне шахрайство ст.190 КК України. Нічого всьому свій час... :-?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #7 Факт 16.01.2020 15:31
Бортник можешь не мечтать. После мерских выборов уголовное дело за уборку снега, которого не было, крупногабарит, который должна вывозить ЧСТ, за управленскую компанию, где раздуты витраты. А эти фейки никому не интересны, людям интересны уголовные дела по Бортнику и его новым якостям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #6 Кот-Ток 16.01.2020 15:04
У відповідності до Правил надання послуг з поводження з побутовими відходами - великогабаритні відходи - тверді відходи, розміри яких перевищують 50 x 50 x 50 сантиметрів, що не дає змоги розмістити їх у контейнерах об’ємом до 1,1 куб. метра;
Раніше ніж писати цю заказуху автору статті не погано було б ознаймитися з нормативними актами, а не вводити в оману містян.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #5 Чи повезуть їх в Бабани? 16.01.2020 15:00
Так ось яка вона - та Аннушка, яка вже розлила масло під клишоногими Бондаренком, Ботнарем і Бортником! :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #4 Зорро 16.01.2020 14:30
Ідіотизм! На контейнері ж написано, що для будівельного сміття,а на фото звичайні пакети, габаритним сміттям і не пахне. Просто піар. Анна в новорічну ніч робила ремонт, а синові доручила притягти весь негабарит в пакетику. Смішно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #3 Та дістали вже! 16.01.2020 13:36
Грьобана "Нова якість"!
Яка ж вона нав'язлива, як липуча муха - зі своїми "послугами"! :-x

Та ще й відвертого тупака якогось посадили за свій піар - у ідіота не вистачає навіть клепки відрізнити, де "величезна кількість великогабаритно го сміття". а де - декілька пакетів звичайно сміття! Таке враження, наче те сміття висипалося з голів "Толіка і його немолодої команди"!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #2 Де НЕГАБАРИТ???? 16.01.2020 13:12
Цитую Михайло:
І де там в контейнері негабаритне сміття? Бачу звичайні пакети з сміттям.

Анна зі своїм маленьким сином Сашею принесли на майданчик величезний пакет СМІТТЯ. Кажуть: НАЗБИРАЛИ під ЧАС новорічних СВЯТ.
Аня живе поруч з майданчиком на Хрещатику,130. Свій ПАКЕТ!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! ! з НЕГАБАРИТОМ ?????
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #1 Михайло 16.01.2020 11:34
І де там в контейнері негабаритне сміття? Бачу звичайні пакети з сміттям.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100