З 29 січня по 12 лютого в Черкасах пройде фотовиставка.

Подорож — прекрасна можливість познайомитися з новими культурами, доторкнутися до різноманітності Світу, насолодитися красою нашої планети. Це також захоплююча зустріч з самим собою. Освоюючи нові простори, ми можемо побачити наші кордони і розширити їх, тим самим трансформуючись.

Перша фотовиставка «Світ очима йогів» в Черкасах присвячена місцям, знаковим для містичних Традицій Світу. Місцям, які стали колискою людської мудрості. В яких перехоплює дух від можливості доторкнутися до чогось більшого та надихнутися на власні духовні пошуки.

Запрошуємо вас відвідати фотовиставку з 29 січня по 12 лютого за адресою вул. Хрещатик, 251, Галерея народного мистецтва. Вхід безкоштовний.

Ви можете послухати лекції про подорожі та поспілкуватися з організаторами на урочистому

відкритті фотовиставки в середу, 29 січня, о 17:00.

Про проект:

«Світ очима йогів» – це проект Української Федерації йоги та YogaTravel, присвячений подорожам, як способу духовного розвитку. Фотовиставка та лекції мандрівників у рамках проекту проходять у великих містах України з 2014 року і дають можливість подивитися на різні куточки світу з незвичних ракурсів, а також надихнутися на власні подорожі.

Мистические места Мира

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100