Драбівська райдержадміністрація – з новим керівником. Відповідно до розпорядження Президента України ним став Віктор Хрущ. Офіційно представив його активу району заступник голови облдержадміністрації Дмитро Ляшов.

2

Віктор Хрущ має тривалий досвід роботи в державний службі. До призначення він шість років очолював районне управління агропромислового розвитку. Нинішня посада, за його словами, неабияка відповідальність перед жителями району.

1

– Керівна посада – це, насамперед, про відповідальність, кропітку роботу та про щоденну відповідь на запитання «що я можу зробити на користь?», – зазначив заступник голови ОДА Дмитро Ляшов. – Таких принципів дотримуюся сам і, певен, їх поділяє й новопризначений голова. Зараз маємо колосальну підтримку і треба не зрадити її. Нульова толерантність до корупції у будь-яких її проявах і галузях – чільний принцип у роботі команди очільника області, до якої тепер належить і керівник Драбівської РДА. Зараз закладаємо через довгострокові стратегічні цілі якісне підґрунтя для розвитку регіону. Цю ж роботу необхідно упроваджувати й на місцевому рівні.

4

За його словами, важливим в роботі новопризначеного керівника Драбівщини є налагодження співпраці з активістами, очільниками ОТГ та районною радою. Вже за декілька тижнів Дмитро Ляшов запланував відвідати район з робочим візитом, аби детальніше ознайомитися з його проблематикою.

3

Пресслужба ОДА

реклама

Коментарі  

 
+2 #3 Какие же люди 06.02.2020 13:09
НЕВЖЕ ПАЦАНИ Г***???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Влізло 31.01.2020 19:36
Тау люблячи дивляться один олному в очі...невже і ці з ціі бригади...********
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #1 МУЦАЛХАНОВ 30.01.2020 18:52
Не смішіть мене....якщо цей трудівник розвалив агропромисловим й комплекс в районі то що тоді говорити за весь район в цілому
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100