Голову Черкаської обласної організації Національної Спілки журналістів України Сергія Томіленка призначено першим секретарем НСЖУ. Відповідне рішення прийняв пленум Спілки на своєму засіданні в Києві у вівторок, 22 травня. Посада першого секретаря є штатною, передбачена Статутом НСЖУ і є відповідником посаді заступника голови Спілки.

- Після з’їзду НСЖУ, який відбувся у квітні, розпочинається масштабне реформування нашого – найбільшого в країні – громадського об’єднання журналістів, - коментує своє призначення Сергій Томіленко. – Радий, що колеги вважають, що мій досвід та професійний рівень є гідним тих викликів, які стоять перед НСЖУ. Наша Спілка має зміцнитись організаційно та продовжувати невтомно захищати професійні права журналістів, бути осередком захисту професійних стандартів мас-медіа.

Кандидатуру Сергія Томіленка вніс на затвердження пленуму новий голова НСЖУ Олег Наливайко, донедавна президент інформаційного агентства УНІАН.

Відповідно до Статуту організації те, що Сергій Томіленко обійняв посаду першого секретаря Спілки, не заперечує його права і надалі лишатись головою Черкаської обласної організації НСЖУ.

- Як і раніше, я на громадських засадах виконуватиму обов’язки голови обласної організації Спілки журналістів, - зазначає Сергій Томіленко. – Разом з однодумцями ми будемо організовувати заходи з популяризації журналістської професії, з вшанування ветеранів. І звичайно, ми захищатимемо права наших колег у випадках їх порушення.

Довідка:

Черкаську обласну організацію НСЖУ Сергій Томіленко очолює з 2006-го року. У 2011-му його переобрано на посаді голови на наступний п’ятирічний термін. Зі створення (1998р.) та до 2011-го року працював головним редактором черкаської обласної комунальної газети «Нова Доба». Є засновником та керівником інтернет-проекту «Прочерк.інфо». Сергію Томіленку  36 років. Має почесне звання «Заслужений журналіст України».

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #8 Телекритик 26.05.2012 13:24
Може, хоч тепер допоможе "Новій добі", яка розвалюється просто на очах? Звідти тікають вже не тільки журналісти, а навіть технічний персонал. Сергій Антонович, не хочеш спробувать зупинить остаточну погибель газети, на яку ти стільки років поклав?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #7 Ursus 22.05.2012 18:06
Несостыковка заголовка и статьи. "В шапке" утверждается, что с черкасской должности ПЕРЕХОДИТ на столичную, в тексте - что будет в двух креслах. Где истина?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Вася 22.05.2012 17:50
Цитую Оксана Колісник:
Гарний розбіг! То ж стабільного злету!

Шасі не забудь прибрати :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #5 karmen 22.05.2012 17:26
Алегичу розумні давно не підходять.Він сам - розум міста і області :lol:
Треба ЧЕГОУГОДНОССС більше до двору :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #4 Оксана Колісник 22.05.2012 15:34
Гарний розбіг! То ж стабільного злету!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #3 КОЛЛЕГА 22.05.2012 15:27
ПОЗДРАВЛЯЮ, СЕРЕЖА! УСПЕХОВ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 валя 22.05.2012 14:36
а за що там гроші платять( ці ж спілки ніколи нічого не роблять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #1 Бровко 22.05.2012 13:25
А Герою України Тулубу і Алегичу не підійшов. А жаль!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100