реклама

реклама

Золотоніським міськрайонним судом 30.03.2020 задоволено заяву Золотоніської місцевої прокуратури в інтересах держави щодо передачі у власність сільської ради приміщення дитячого садочка площею 1500 кв. м, грошовою оцінкою понад 15 млн грн.

31231

У ході здійснення представницької діяльності прокурорами встановлено, що вказане майно є  об’єктом соціальної сфери та після приватизації державного сільськогосподарського підприємства не увійшло до статутного капіталу новоствореного товариства. Через відсутність будь-яких правовстановлюючих документів, у тому числі інвентаризаційних справ, сільська рада Золотоніського району не могла прийняти у власність двоповерхове приміщення дошкільного навчального закладу, побудоване у 1960-ті роки радгоспом.

З огляду на викладене, Золотоніська місцева прокуратура подала до суду заяву про передачу безхазяйного нерухомого майна у власність територіальної громади.

Варто відзначити, що упродовж 2020 року прокурорами ініційовано питання про повернення у державну та комунальну власність 17 приміщень, призначених для організації освітнього процесу та дозвілля дітей загальною вартістю 30,8 млн грн, площею понад 3000 кв.м.

Пресслужба прокуратури Черкаської області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100