Сьогодні на сесії Смілянської міської ради поряд із міським головою сидів «новий» секретар міської ради Віктор Федоренко, який укотре повернувся на цю посаду.

2020-04-06-fred

Про це повідомляє «Сміла.UA».

Депутати запитали у міського голови Олексія Цибка, на якій підставі секретарем знову став Віктор Федоренко і як бути із його зарплатою? Невже знову і колишній секретар Костянтин Синьогуб, і новий секретар Віктор Федоренко отримуватимуть одночасно зарплату? Чи Синьогуб має віддати свою зарплату Федоренку? Чи вони обоє «доїтимуть» міський бюджет?

Олексій Цибко пояснив, що минулого тижня, а саме 20 березня, поступило депутатське звернення, підписане 21 обранцем, про поновлення Віктора Федоренка на посаді секретаря міської ради за рішенням суду. Тому міський голова скасував своє розпорядження і поновив секретарем міської ради Віктора Федоренка.

Депутат Роман Хоменко ще раз поцікавився зарплатою Віктора Федоренка та Костянтина Синьогуба, але йому відповіли, що це питання ще з’ясовується юридичним відділом.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 Пильний 12.04.2020 20:43
Сміла у свойому репертуарі, а ще претендують на очолювання якогось там округу в області. Так вони наступні п'ять років портфелі ділитимуть.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100