реклама

реклама

Головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області повідомляє, що відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби», пенсійні виплати по інвалідності на період карантину будуть продовжені автоматично.

dreamstime_s_37282456

Для отримувачів пенсії по інвалідності, у яких інвалідність встановлено на певний термін та строк повторного огляду, зазначений у довідці МСЕК, визначено в період карантину (з 12 березня по 24 квітня 2020 року), виплату пенсії продовжать автоматично за матеріалами пенсійних справ (окрім пенсій по інвалідності, призначених відповідно до Закону України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби та деяких інших осіб»). Звертатися до відділів обслуговування громадян головного управління Фонду в області не потрібно.

Після закінчення терміну дії карантину або обмежувальних заходів головне управління Пенсійного фонду України в Черкаській області здійснить перерахунок розміру виплаченої пенсії вже на підставі поданої особою заяви та результатів переогляду МСЕК.

Нагадуємо, що консультації фахівців Фонду можна отримати за номером телефонної «гарячої лінії» головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області  (0472) 36 08 01.

Про це інформує сектор організаційно-інформаційної роботи головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100