реклама

реклама

Представники Громадянської мережі «ОПОРА», які були присутніми на пунктах тестування під час ЗНО з математики 21 та 22 травня, зафіксували випадки запізнення абітурієнтів, появу на тестуванні без необхідних документів, використання та наявність мобільних телефонів, шпаргалок, а також вчинення інших дій, які не дозволили їм завершити роботу над тестом.

Як повідомив координатор спостереження за ЗНО від ГМ ОПОРА в Черкаській області Микола Макуха, 6 випускників Черкащини прийшли до пункту тестування без необхідних документів.

У загальноосвітній школі №33 міста Черкаси один із учасників тестування був позбавлений права подальшого проходження ЗНО через те, що покинув територію пункту, хоч повідомляв, що йшов до вбиральні. Назад до пункту тестування абітурієнт повернутися не зміг.

У загальноосвітній школі №30 міста Черкаси працівники міліції користувались мобільним телефоном під час тестування, постійно виходили за межі пункту та повертались назад. При цьому ігнорували будь-які зауваження з боку відповідальних за пунктом тестування спостерігачів.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100