реклама

реклама

Цього року близько 1400 черкаських дітей зможуть скористатися путівками соцстраху, інформують «Вечірні Черкаси».

Нині триває тендер, який визначить табори, де цього літа зможуть відпочити черкаські діти, і точну вартість путівки. У тендері беруть участь табори Черкащини та Чорноморського узбережжя. На дитяче оздоровлення Черкаське обласне відділення Фонду соцстраху передбачило 3 млн. 186 тис. грн.

– На відміну від попередніх років путівка соцстраху коштуватиме лише 10% від її вартості. Хоча раніше батькам доводилося оплачувати більше половини вартості путівки, – зазначає завідувач відділу контрольно-ревізійної роботи та звітності Придніпровської РВД Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Ірина Чернушенко.

Вартість путівки залежатиме від місця розташування табору (на Чорному морі відпочинок коштуватиме дорожче, ніж на Черкащині біля Дніпра) та тривалості путівки: вони будуть на 14, 18 та 21 день. Орієнтовна ціна коливатиметься в районі 3 тисяч гривень.

Відпочинок у таборах для дітей стартує 20 червня. Аби відправити дитину на відпочинок, на своєму підприємстві вам потрібно звернутися до комісії з соціального страхування або до уповноваженої особи з відповідною заявою та копією свідоцтва про народження дитини. Комісія подає ці заяви до районних чи міжрайонних виконавчих дирекцій Фонду. Право на путівки мають усі офіційно працюючі черкащани та добровільно застраховані у Пенсійному фонді підприємці, в яких є діти до 18 років.

По довідкову інформацію звертайтесь до районних чи міжрайонних виконавчих дирекцій Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Белка 28.05.2012 09:13
А ви спробуйте! Все є , несіть заяву!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Мама 26.05.2012 10:35
Відрадно, що навчальний рік у школах закінчився, а тендер на визначення таборів, які прийматимуть дітей влітку, триває. А чим займався цей фонд зиму і цілу весну? і ще одне. Якщо путівка коштує 3000 грн., а батьки сплачуватимуть лише 10%, то це всього-навсього 300 грн. Це якась брехня. Назвіть хоч один табір, куди можна відправити відпочити дитину за 300 грн.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100