реклама

реклама

Невдовзі Україна, в тому числі й Черкащина, переходить на цифрове телебачення. Картинку в телевізори будуть передавати не застарілим аналоговим методом, а сучасним - цифровим. Але щоб отримувати більш якісне зображення, українські споживачі мають придбати тюнер для свого телевізора.

Проблема полягає в тому, що придбання тюнеру - недешеве задоволення, особливо для категорії соціально незахищених верств населення - пенсіонерів, ветеранів, інвалідів війни… Допомогти у вирішенні цього питання взявся народний депутат Богдан Губський, який ініціював законопроект, згідно якого за кошти держбюджету тюнери отримають всі, хто не може їх придбати самостійно.

- З моєї точки зору, держава має виділити кошти для того, щоб всім пенсіонерам, ветеранам, інвалідам, дітям війни, всім тим  малозабезпеченим громадянам, які не мають змоги придбати цю річ, виділити з бюджету кошти та встановити тюнери. Саме тому я подав пропозиції до Кабінету Міністрів стосовно виділення коштів з Держбюджету для  придбання тюнерів всім малозабезпеченим громадянам. Люди мають відчути, що держава насправді турбується про них та створює усі умови для їх комфортного побуту та дозвілля, - зазначив Богдан Губський.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Василь 26.05.2012 13:11
*** хоче організувати за державний кошт - славу собі. Брав би приклад з жашківського "конюха", той взагалі роздає їх нахаляву всім малоімущим та просто яскравим прихильникам голубой власті
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100