На сайті Президента 4 травня було зареєстровано петицію із вимогою припинити тиск на мера Черкас Анатолія Бондаренка.

PETITSIYA-1

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомляє автор петиції, депутат Черкаської міської ради Віталій Косяк.

«Прості люди всієї країни та громада Черкащини, я як депутат міської ради вимагаю від Вас, Володимире Олександровичу, та правоохоронців припинити тиск на нашого міського голову Анатолія Бондаренка!

Погодьтесь, пане Президенте, карантин в Україні перетворився на хаос та істерію через непрофесіоналізм. Малий і середній бізнес вмирає, лікарі без гідної оплати; вчителів та учнів, їх батьків ви вже просто задіджеталізували по самі не хочу. Сфера послуг, комуналка, бюджетна сфера все знищується. Сільське господарство у паніці. Всі прості люди під нігтем вашого віртуального карантину.

І на цьому фоні ви не тільки не хочете чути місцеву владу і мерів, але і погрожуєте. Ви кинете за решітку мерів, 200 000 депутатів місцевих рад яких обрали 40 000 000 простих людей України? Такого «клєтчатого» одіяла, такої камери з решітками у вас не має, не було у Януковича, і не буде ніколи.

Міський голова нічого не порушив. Він не приймав це рішення і не підписував його. Рішення колегіальне і згідно із законодавством ніхто не може переслідуватися за подібне.

Друге, ви просто зобов’язані повернути простим людям роботу! Ви зобов’язані сформувать гнучкий регламент карантину. Одягніть всіх людей праці як у інфекційці, але пустіть на роботу! Економте на парламенті, на своєму офісі, на уряді — дайте людям ці гроші на засоби захисту, контролюйте але давайте вижити», — ідеться в петиції.

реклама

Коментарі  

 
+6 #5 Не всі заступилися 07.05.2020 13:35
Сьогодні петицію підписала і жінка Валері Ворника. Цікаво, а чому він сам не підписав?
Щоб не перебити, якщо раптом хтось відновить "антенщікам"проплати за "послуги в прислужуванні слугам?" ;-)
І чому не підписався Гоша Волошин? Він-то в курсі, що мер документ не підписував, а тільки підставив на це Волошина! Чи саме після того Волошину вже й не хочеться більше нічого підписувать?
Де, зрештою, підпис "ініціатора" протикарантинно го рішення МВК - Юрка Ботнара?
Чому гуртом не вимагають, щоб Зеленський перестав Бондаренка як рояль використовувать ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #4 007 07.05.2020 13:27
:lol: :lol: :lol: тоді петиція черкащан до міськради :"зберіться гуртом і поцілуйте свого мера в дупу". Думаю швидко набере голоса.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #3 Соломия 07.05.2020 12:11
Хорошая петиция, главное как стилистически написана :lol:
Ага, и президент оказывается должен всех одеть, деньги дать, ибо сами не способны :D да что ж за бизнес такой дохлый, что даже на самозащиту денег имеет.
Вы мера и своих соратников на митингах сначала оденьте хотя бы в маски, пример покажите. Или вам тоже их не за что купить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #2 Мощщно! 07.05.2020 11:53
1. Зареєстрував "петицію" Віталік Косяк - від імені всієї громади ЧЕРКАЩИНИ (навіть не міста).
2. У тексті - наїзди на Зе за "клєтчате одіяло", вигадане фейкометом, який прислав Бонду смс якоби від Трофімова. Тоді при чому до того "одіяла" Зе?
3. За три доби воззваніє отримало всього 170 підписів "від усієї громади Черкащини"))) Треба підсуєтитися ;-) Цікаво, як справжність підписантів перевіряється?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 иван 07.05.2020 11:45
Косяк -верный соратник мера
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100