реклама

реклама

Новий гендиректор Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» Лариса Єфремова всерйоз взялася за радіо «Рось-ФМ». Нині розпочався ремонт у редакції радіо, що знаходиться у будівлі Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій. Як повідомила у інтерв’ю «Прочерку» Лариса Інокентівна, радіо працює, незважаючи на проблеми, що виникали раніше, однак потребує оновлення.

– Ми почали ремонт у студії ФМ-радіо. І нам, до речі, допомагає молодіжне крило Партії регіонів. Ми з ними уклали угоду на спільну роботу. Адже зараз питання ФМ-радіо стоїть особливо гостро. У нас ліцензія є, але будемо чесними, у тому форматі, в якому воно нині працює, це не робота, – зазначила Лариса Єфремова. – Увечері я займатимусь зі студентами, майбутніми ведучими: займаємося дикцією, мовною технікою, вчимося робити підводки. Бо ми оголосили кастинг на ведучих прямого ефіру. Шукаємо осіб з відповідним тембром голосу, людей живого розуму.

За словами гендиректора, до 1 липня «Рось-ФМ» виходитиме в оновленому вигляді. Це нові заставки, нове оформлення, нові перебивки і джингли.

– Це має бути професійне радіо. І все має працювати у прямому ефірі. Тож у нас буде шість ведучих: троє жінок і чоловіків. У цілому ж я будую роботу і на радіо і на телебаченні за принципом закритого циклу. Це означає, що ведучі прямого ефіру також будуть робити програмні продукти, як і журналісти, – заявила Лариса Єфремова.

Нагадаємо, що Ларису Інокентівну було призначено на посаду керівника ОДТРК «Рось» у квітні цього року. До цього вона працювала головою правління приватного акціонерного товариства «Телерадіокомпанія «АЛЕКС» (м. Запоріжжя), ще раніше – програмним директором Всеукраїнської радіомережі «Мелодія».

Про те, які враження яке враження на Ларису Єфремову справила черкаська телерадіокомпанія, запитав про перші кроки на посаді гендиректора і багато іншого читайте незабаром у інтерв’ю на «Прочерку».

реклама

Коментарі  

 
+3 #7 Цейтнот 04.06.2012 18:31
Ти ШО! Ботів Єфремової більше, ніж Тулубових!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 Гаваріт Масква 04.06.2012 12:28
Цікаво, як людина, яка не знає і не хоче знати державної мови, буде проводити майстер- клас на державному радіо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #5 правда 30.05.2012 00:05
ларисо інокентіївно,че ркаси-ваше друге місто,а може і перше?!втекти не вийде!!!
доженемо і повернемо!Ё!!!у здемір казав,що виконав свою місію?пане неврівнавежений уздемір,приїзді ть у черкаси і повчіться виконувати місію!!!познайо мтися з єфремовою,вона, справді,знає як потрібно виконувати міссію!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #4 я підтримую і я тут теж 29.05.2012 18:47
Цитую Я тут, а вони там!:
І ще додам, для "Прочерка". Ремонт роблять не в "Пролітпросвіті", а у нас в приміщенні ТРК. Прийдіть і подивіться!!! Туди ще руки не дійшли!
дійсно,за не великий проміжок часу зроблено більше ніж за останні 20 років.поверніть іще 50% інтенсивності до зарплат і жодна влада вам не страшна.колектив за вас стане горою,перед будь-якою владою.
Сергію Борисовичу - це найвдаліше ваше кадрове рішення в області!!!!"!
Колеги з "Алекса" - ви не знаєте Уздеміра раз пишете такі нісенітнеці про Єфремову, які писали на "Телекритиці".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Семен 29.05.2012 18:13
Цитую Єфремова:
І нам, до речі, допомагає молодіжне крило Партії регіонів.

Куди ж без "крила"? Тільки ж вони біля годівниці.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Я тут, а вони там! 29.05.2012 15:47
І ще додам, для "Прочерка". Ремонт роблять не в "Пролітпросвіті", а у нас в приміщенні ТРК. Прийдіть і подивіться!!! Туди ще руки не дійшли!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #1 Я тут, а вони там! 29.05.2012 15:44
А нижче статті - заголовок: "Екс-гендиректор ОДТРК Рось..."
Нехай цей великий реформатор, месіонер, приїде і подивиться, як люди виконують свою місію не за 1,5 роки(з матюками і образами на національному рівні), а за 1,5 місяці! Вона дійсено зробила за цей час більше, ніж за останні 20 років!
Ларисо Єнокентіївно, тут про Вас можуть написати багато чого, як позитивного, так і негативного. "Прочерк" - територія вільних думок черкащан. Але Ви на правильному шляху! Удачі Вам! Якщо Ви ще й фінансово "підігрієте" колектив, як технічно - ціни Вам не буде! А ще, зверніть увагу на своїх заступників-пристосуванців. Вони нічого не роблять, а тільки роблять вигляд, що працюють. Позвільняйте їх до бісової матері! Удачі Вам і підтримкм колективу! З останнім, після Уздеміра-реформатора, схоже проблем не повинно бути.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100