Сергій Олександрович Одарич невимовно страждають...

Сергій Олександрович Одарич невимовно страждають...

На редакційну електронну адресу «Прочерку» (та ТРК «ВІККА») надійшов лист начебто від Сергія Одарича, двійника черкаського міського голови. Публікуємо цей витвір заїжджих політичних штабістів і технологів без коментарів…

 «Кандидат на посаду Черкаського міського голови Сергій Одарич має намір подати скаргу до територіальної виборчої комісії на уродженця міста Ніжин (Чернігівська область) Сергія Одарича, котрий поки що займає кабінет керівника міста Черкаси. Сергій Одарич розцінює спроби свого двійника з київською пропискою розвідати та оприлюднити особисту інформацію про його життя як політичний тиск.

«Я знаю, що мій ніжинський «дублер» не надто велику повагу має до закону, але хотів би нагадати не шановному меру Одаричу, що право на приватне життя особи охороняється Конституцією. Я не даю и не давав дозволу діючому поки що меру на обговорення моєї персони з третіми особами. А полювання на мене за допомогою своїх клевретів та журналістів підконтрольних телеканалів я вважаю відвертим політичним та психологічним тиском на мене як на кандидата», - відзначає Сергій Одарич.

Кандидат піддав критиці висловлювання свого «клона» під час ефіру на телеканалі «Рось» 21 жовтня. Сергій Одарич впевнений, що ця «операція «Дискредитація» має єдину мету – змусити його зняти свою кандидатуру з виборів.

«Мені лізуть в душу та під, прошу вибачення, спідню білизну лише для того, щоби я знявся з виборів. Це очевидно. І розшукують мене з одною-єдиною метою – погрожувати, тиснути, «вмовляти» відійти від політичної боротьби. Але я ніколи не поступлюся своєму «двійнику», бо мені болить за моє місто, а йому – ні. Він навіть не живе в Черкасах», - підкреслив Сергій Одарич.

Нагадаємо, діючий (до 31 жовтня) мер проживає в Мошнах, а прописаний взагалі – в Києві. .

Сергій Одарич підкреслив, що цілком погоджується з думкою експертів, які впевнено називають діючого керівника місцевої влади серед лідерів по застосуванню брудних виборчих технологій. «Моя доля – тому наявний доказ. Якщо він так завзято полює та тисне на мене - дебютанта у політиці, я можу тільки уявляти, наскільки важко доводиться іншим, які постійно живуть по сусідству з таким нахабою, як мій, на жаль, тезка», - каже Сергій Одарич.

Крім того, Сергій Одарич має намір звернутися до правоохоронних органів з заявою, в якій вимагатиме порушити проти міського голови кримінальну справу за грубе втручання у приватне життя. «Порушення конституційних прав громадян, зокрема моїх прав, - це вже не тільки елемент політичної боротьби. Це – злочин, а за скоєння злочину у нашій країні винуватці мають відповідати перед законом, людьми, Богом та державою», - вважає кандидат. При цьому він цитує героя радянського кінофільму: «Злодій має сидіти у тюрмі!»

Також Сергій Одарич заявив, що направить особисте звернення «легіонеру» з київською пропискою і пропонує своєму двійникові знятися з виборів. «Він про мене говорить більше, ніж про самого себе. Я кожного дня чекаю, коли ж він надасть рахунок за піар-послуги. Якщо моя скромна особа навіть для такого мастодонта політичної реклами є більш цікавою як предмет обговорення, то нехай на виборах залишиться тільки один Сергій Одарич – той, про якого всі говорять, тобто я. А той, хто не робить нічого, крім поливання мене брудом, повинен відійти у бік та дати змогу змагатись кандидатам, які пропагують свої програми, а не займаються наклепами на опонентів», - підсумовує Сергій Одарич».

реклама

Коментарі  

 
+2 #16 mia_vi7 24.10.2010 19:09
http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=6&view=2314
Прикольно сработал телеканал! +5
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #15 фантомас 23.10.2010 15:27
:o
Что за бред?
Кто ему в *** лезет? Думал бы лучше как город облагораживать, а не о ком то у кого фамилия и имя похоже...
***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #14 Виктор 22.10.2010 21:45
Цитую Кронос:
Тест написан русскими политтехнологам и. Женя Гомез (он же лжеОдарич) его даже не читал.

Звідки знаєш? Сам писав. Вибач, я думав, що це Одарич придумав, а це ти. І багато він тобі платить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #13 Поінформований 22.10.2010 18:49
А "ВИККА" его таки нашла: 1. http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=6&view=2305

2. http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=6&view=2310

3. http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=6&view=2314
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-9 #12 ГаЛеша 22.10.2010 16:29
щось мені здається, що сам Сергій Олегович запустив цього цуценятка... Бо багато голосів він не вкраде, а ось інформаційних приводів багато додасть...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-10 #11 Віктор 22.10.2010 15:58
Не згоден. Одне діло - цікавість. Інше - переслідування.
А Одарич про свого клона як маньяк всюди толдичить.
Це або дісно манія мера. Тоді він ****
Або його технологія. Тоді всі аплодуємо вправному технологові Сергію Одаричу. Але голосувати за таке *** чомусь не хочеться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #10 Спостеригач 22.10.2010 15:57
БРАВО, Vital!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #9 Трентон 22.10.2010 15:29
Шановні дописувачі! Не звертайте уваги на це ***.Невже ви не бачите що нашу увагу хотять відволікти від проблем сьогодення-а це,ріст цін ЖКГ,продукти першої необхідності,це нзура у ЗМІ і т.д. і т.п.Це вибрики регіоналів,адже вони бачать що на черкащині їм нічого не світить.Просто ігноруйте таку інформацію,і нехай вони побачать що "моська тявкає-а караван іде"...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #8 Черкаcець 22.10.2010 15:20
Боже, яка бездарність!!!! !!!
1. "Мені лізуть в душу та під, прошу вибачення, спідню білизну": якби навіть і захотіли, то не змогли б, бо ти ж хлопчик-загадка й пропажа!

2. "Якщо він так завзято полює та тисне на мене - дебютанта у політиці": дебютанту в політиці нема чого лізти в політику. Тим паче, якщо нічогісінько не розумієш у ній! А ще тим паче, якщо змінив своє прізвищЄ, щоб "косити" під іншого. Який ти дебютант, ти хамелеон!

3. "як мій, на жаль, тезка": це ти тезка незрозуміло який, а він - Одарич.

4. "Я не даю и не давав дозволу діючому поки що меру на обговорення моєї персони з третіми особами": а як ти можеш дати (хоч що небудь), якщо навіть за посвідченням так званого "кандидата" не прийшов!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #7 Lebron 22.10.2010 15:01
Смішно це читатию.. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100