Квіти на міських клумбах, підстрижені газони, кущі, нові зелені насадження: озеленення міста зазвичай формує імідж та враження від нього. Саме краса зовнішнього простору біля міських споруд створює наш настрій і затишок.

Kvitkova-kompozy-tsiya-fortepiano-1

У Золотоноші за цей процес відповідає ПП «Базис Плюс», повідомляє «Золотоноша як на долоні».

Офіційний сайт міськвиконкому розповідає, що з настанням весни комунальники зробили чимало важливих кроків. Зовсім нещодавно золотонісці побачили нову інсталяцію-квітник в центральній частині парку Шевченка. Мова йде про біле фортепіано, на місці клавіш якого та із зовнішньої сторони квітнуть петунії.

За словами директора ПП «Базис Плюс» Олени Козлової, ця квіткова композиція ще не завершена: зовсім скоро один з основних музичних інструментів доповнять ще два, не менш цікавих. Сама інсталяція з квітів та музичних інструментів перегукується з культурними подіями, котрі відбуваються в парку, нагадуючи про музичні вечори, на літній сцені.

Kvitkova-kompozy-tsiya-fortepiano

Нині інсталюється ще один барвистий квітковий сюрприз. На пагорбі поруч з пам’ятним меморіалом «Танк» працівники служби з благоустрою вже розпочали формувати нову масштабну картину з квітів. Начальник УЖКГ Олександр Флоренко на своїй сторінці у фейсбуці запропонував містянам відгадати, що саме буде зображено на пагорбі.

Kvitkova-kompozy-tsiya-Zolotonosha

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100