реклама

реклама

ТОВ ПІІ «Еконія» заявляє про спробу рейдерського захоплення підприємства та про штучне переслідування компанії органами державної влади.

9 липня 2020 року, о 6:00 група Головного слідчого управління МВС України вручила компанії одразу три постанови про обшуки. Наразі обшуки тривають одночасно в особистому будинку президента компанії, на виробництві (м. Золотоноша) та в київському офісі. В київський офіс поліція вдерлася силоміць та розтрощила вхідні двері, хоча представники компанії мирно намагалися впустити поліцейських в приміщення.

ЕКОНІЯ_фото(1)

«Еконія» вважає такі дії неприпустимими та висловлює своє обурення замовним характером дій працівників ГСУ МВС та Генеральної прокуратури.

У компанії повідомляюбть, що у 2018 році вже відбили атаку рейдерів.

ДОВІДКА: ТОВ ПІЇ   «Еконія» – національний виробник та лідер в галузі виробництва дитячого харчування і питної води з високими міжнародними стандартами якості. Підприємство має виробничі потужності в м. Золотоноша Черкаської області та комерційний департамент у м.Києві. Компанія виготовляє і реалізує в Україні та за її межами дитяче харчування ТМ «Малятко, ТМ «Аквуля», спеціальну йодовану питну воду «ЙОDO», питну воду ТМ «DIVO» та «Чистий ключ».

Про це інформують у компанії.

Видання також готове надати коментарі поліції.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 Видно все у порівнянні 09.07.2020 19:38
Цитую ЗЮ:
Зеля від пороху недалеко падає.

Втішає одне: як не старайся, а гіршого за твого кремлівського кумира пукіна у природі не буває. ;-)
Усі мінуси наших Президентів, Трампа, Меркель чи Макрона боляче відбиваються тільки всередині країн, якими керують, а від маразмів твого старезного раша-прєзіка не тільки його балалаєчники страждають, а й увесь світ. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 ЗЮ 09.07.2020 17:01
Зеля від пороху недалеко падає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100