реклама

реклама

Уманська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та місцевий осередок ВМГО «Сокіл» спільно із іншими політичними опозиційними партіями, що входять до Комітету опору диктатурі, долучилися до вшанування пам’яті очільників руху за соціальне та національне визволення українців 1768 року – Івана Гонти та Максима Залізняка.


Захід приурочений до 244-ї річниці Коліївщини, що був організований українськими козацькими організаціями, відбувся у вигляді велелюдного маршу від центру міста до Пам’ятного каменю Гонті та Залізняку, поруч із яким пройшов мітинг та посвята у козаки.

Свободівці йшли з традиційними для націоналістів гаслами «Гонта, Залізняк – Герої України!», «Гонта прийде – порядок наведе!», «Слава Нації – Смерть ворогам!», «Коліївщина!», повідомляє прес-служба всеукраїнського об’єднання.

– Цього спекотного літнього дня ми долучаємося в єдиному пориві із іншими патріотами до прагнення боротьби проти новітніх поневолювачів України – нинішньої окупаційної влади, що уособлюють в собі президент та його представники – оті маленькі януковичі на місцях, – голова Уманської міської організації ВО «Свобода» Любомир Вихватнюк. – Як і два з половиною століття тому, Україна та український народ в поневоленні. Як і два з половиною століття тому, українці масово стають на захист своїх прав і свобод, свого життєвого простору та інтересів. Свободівці, зокрема в такому святому для українців місці, як Умань, завжди будуть в авангарді боротьби за соціальну та національну справедливість в Україні. На нашому боці правда – і ми переможемо вже цього року!

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Олег 11.06.2012 14:24
Як завжди більше прапорів чим дій
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100