реклама

реклама

Учень Катеринопільської загальноосвітньої школи №1 Сергій Чернієнко разом з іншими дітьми з України та Німеччини 9 червня виносив на футбольне поле у Львові прапор Португалії.

У подарунок йому було вручено комплект спортивної форми та футбольний м’яч, інформує відділ з питань внутрішньої політики, зв’язків із громадськістю у справах преси та інформації Катеринопільської РДА.

– Відкриття футбольного чемпіонату було дуже захоплюючим і я пишаюся тим, що представляв там Черкащину. Це додає мені впевненості в тому, що маю продовжувати заняття футболом, адже в смт Катеринопіль для цього створено всі умови, – поділився враженнями юний любитель спорту.

Сергій Чернієнко футболом захоплюється з дитинства і приділяє цьому виду спорту багато уваги. У минулому році він став кращим на обласному турнірі з футболу «Шкіряний м’яч».

Перед початком чемпіонату «Євро-2012» Сергій взяв участь у спеціальному конкурсному відборі серед дітей своєї вікової групи і йому єдиному з області випала нагода відкривати футбольний євро-матч у Львові серед юніорів.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100