З часом якість інтимних стосунків у шлюбі падає, що викликає непорозуміння між чоловіком та дружиною. Чому сексуальне життя втрачає свої фарби та як з цим боротися – далі по тексту.

yak-zberegty-seks-do-starosti

Якісний секс – запорука щасливого та міцного шлюбу. Нажаль більшість пар з часом переживають спад стосунків, пов’язаний з погіршенням якості сексуального життя. Такі зміни пов’язані з різними факторами, однак найчастіша причина занепаду інтимного життя – проблеми з потенцією у чоловіка. Еректильна дисфункція – серйозна патологія, яка у тій чи іншій мірі зустрічається майже у половини чоловіків середнього та похилого віку. Дане захворювання характеризується значним погіршенням ерекції, яке супроводжується такими симптомами:

  • недостатньою генітальною реакцією на сексуальну стимуляцію;
  • в’ялістю статевого члену;
  • труднощами з досягненням та утриманням ерекції, достатньої для проведення повноцінного статевого акту;
  • неприємними відчуттями чи біллю під час сексу;
  • передчасною еяколяцією;
  • небажанням займатися сексом, байдужістю до інтимних стосунків.

Дані симптоми з’являються не одразу, а поступово, значно погіршуючи якість статевого життя у шлюбі. Відсутність своєчасного лікування може призвести до повної втрати чоловічої сили та витривалості у ліжку. Як результат – імпотенція, яка піддається лише хірургічному лікуванню.

Що робити?

Затягувати з лікуванням еректильної дисфункції небезпечно для чоловічого здоров’я. Тільки своєчасна адекватна реакція – запорука повного одужання. Перше, що потрібно зробити – це звернутися до лікаря з метою ретельного обстеження, постановки діагнозу на призначення лікування.

Найбільш ефективний, доступний та безпечний для здоров’я спосіб боротьби з імпотенцією – медикаментозна терапія за допомогою спеціальних препаратів для підвищення потенції. Величезний вибір таких препаратів пропонує онлайн-аптека Viagra-Shop.in.ua, у продажу є ліки різноманітного виду, форми випуску, дозування, способу прийому, механізму дії.  Такі препарати широко використовують для лікування еректильної дисфункції різного ступеню розвитку у чоловіків різного віку та стану здоров’я.

При незначному погіршенні потенції можуть допомогти засоби народної медицини та налагодження здорового способу життя. Для покращення ерекції приймають різноманітні трав’яні відвари та настоянки, горіхи, коріння, плоди. Також важливо вести здоровий спосіб життя: більше бувати на свіжому повітрі, відмовитись від шкідливих звичок, займатися спортом, збалансовано харчуватись, уникати стресів, фізичних та психологічних перенавантажень, дотримуватись режиму роботи та відпочинку. Таке лікування ефективне лише на початку захворювання, коли з’являються перші симптоми імпотенції. В запущених випадках назначають медикаментозне чи хірургічне лікування.

*реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #2 ЮЗР 18.08.2020 14:15
Качайте член плиткой как Бондаренко 8) и будет вам щастье
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Государство и секс 18.08.2020 11:36
Независимо от пола - каждого и в хвост и в гриву, с рождения и до смерти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100