Сьогодні в Черкасах відбулася презентація партії «Ошукані українці». Як зазначив голова партії Олександр Литвин, ця політсила відстоюватиме інтереси простих людей, власне, і сама організація складається з таких громадян, тому тут немає зіркових і дуже відомих прізвищ.

778

До слова, організація «Ошукані українці» відома тим, що подавала в суд на «Слуг народу», вважаючи діяльність правлячої партії незаконною.

– У моїй команді молоді амбітні люди, кваліфіковані юристи. Тож ми вирішили подати відповідний позов в суд про заборону партії «Слуга народу». Бо насправді партія почала свою партійну розбудову з травня цього року, лише перед місцевими виборами. Врешті були представлені керівники партійних осередків. Партія звернулася до жителів, щоб ті делегували тих, кого хочуть бачити депутатами. І почалася нормальна партійна розбудова. Але ми в юридичних документах хочемо показати, що коли партія висувала Зеленського кандидатом у Президенти, призначала Разумкова головою «Слуги народу», затверджувала список кандидатів у народні депутати у 2019 році, то здійснювала діяльність з порушенням закону. Так, у нас на вулиці Пастерівській був зареєстрований офіс Черкаського обласного осередку партії «Слуга народу», але його керівники – представники «95 кварталу», не займалися діяльністю, якою має займатися партія, та й місто Черкаси вони бачили лише на карті України. А якби тоді штаб і партія працювали, як зараз, то може б у народні депутати України були висунуті більш кваліфіковані люди, а отже ми б мали зовсім інші закони, іншу ситуацію в державі.

На жаль, наближені до «95 кварталу» люди керували проектом. Сьогодні саме вони отримали всю повноту влади в Україні. Тому «Ошуканими українцями» подані позови про заборону партії «Слуга народу», оскаржені рішення з’їздів цієї партії, подана велика кількість заяв про злочини керівництвом партії. Зараз ми знаходимося в судових процесах. Цей юридичний шлях непростий, тривалий, але з нашого досвіду, коли справа доходить до касаційної інстанції, там домовитись уже важко, там судять по закону. Я хочу, щоб керівництво партії «Слуга народу» принесло до суду ті документи, на підставі яких був делегований у владу Зеленський та інші люди, що є сьогодні депутатами Верховної ради, – зауважив Олександр Литвин.

Про участь у виборах до громад Черкащини, аудит діяльності Черкаської міськради та інше згодом на сайті детальніше у розділі "Резонанс".

реклама

Коментарі  

 
+3 #4 Черемис 17.09.2020 06:57
Все просто- назначать сина Литвина заст.голови ОДА, все із суду заберуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #3 Правдоруб 16.09.2020 07:23
Толя попросив відтягувати голоси,а на випадок провалу, Саша-зашквар може в судах затягувати результати виборів, як це він робив по Рудику.Ошукані шукають де б заробити . Ось і вся розбудова.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Андрей 15.09.2020 23:48
Які там амбітні люди? Амбітно обіжений Литвин хоче комусь доказати ,що не було виборів і ніхто не голосував. В команді його син і два Зозулі: старий і малий.Плани, під кого б упасти, щоб заплатили гроші, дураків після вдало для них, проведеної компанії ... немає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 Черкасские вершки 15.09.2020 21:10
Ищут корешки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100