реклама

реклама

Кафедра комп'ютерних наук та системного аналізу факультету інформаційних технологій і систем Черкаського державного технологічного університету оголошує набір учнів 8-10 класів на безкоштовні, якісні та цікаві курси «Основи програмування та інформаційних технологій».

Програма курсів: Основи web-програмування (HTML, CSS); Основи роботи з системами управління контентом (CMS); Основи роботи з базами даних (MySQL); Основи програмування на мові Python.

200px-Ukrainian_Red_Cross_Society_member_ticket

Для учнів 10-11 класів ЧДТУ пропонує безкоштовні курси «Прикладне програмування», зарахування на які відбувається за результатами попереднього тестування з основ програмування та інформаційних технологій.

Програма курсів: HTML та CSS. Верстання веб-сторінок; Об'єктно-орієнтоване програмування. Мова програмування Java; Основи веб-програмування. Бекенд- та фронтенд-розробка; Програмування мобільних додатків; Програмування роботи з базами даних.

Форма навчання на курсах: очно-дистанційна.

Початок занять з 3 жовтня 2020 року.

За результатами навчання слухачам видається сертифікат.

Для того, щоб записатися на курси, пишіть на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду або телефонуйте за номером: (0472) 51-15-84.

Адреса: м. Черкаси, бул. Шевченка, 460, корпус №1, 5-й поверх, ауд. 511, кафедра комп'ютерних наук та системного аналізу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100