реклама

реклама

Відділом захисту інтересів дітей та протидії насильству обласної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, особою яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілої, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

ДТП

Встановлено, що 27.09.2020 близько 21 години водій автомобіля «Volkswagen Passat» рухаючись по проїзній частині вул. Дружби села Кам’яний Брід, Лисянського району Черкаської області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, порушив вимоги Правил дорожнього руху України та вчинив наїзд на неповнолітнього пішохода, 2003 року народження. В результаті дорожньо-транспортної пригоди дівчина від отриманих травм загинула на місці пригоди.

Водія затримано в порядку ст. 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

На даний час, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція указаної статті Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Пресслужба  Черкаської обласної прокуратури

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100